FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[ROM][GT-I9100G][JB][4.1.2] CyanogenMod 10 official nightly builds

5,801 posts
Thanks Meter: 44,857
 
By codeworkx, Senior Recognized Developer on 15th July 2012, 04:33 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
24th July 2012, 02:55 PM |#541  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
Can somebody confirm that LBE Privacy doesn't work?
Everytime su rights are granted system nearly freezes.

Gesendet von meinem GT-I9100G
 
 
24th July 2012, 02:55 PM |#542  
iamnotkurtcobain's Avatar
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 3,460
 
More
Quote:
Originally Posted by bucegiomu

Hi all,

It seems that this ROM is specially written for GT-I9100G. Is the ROM working also on GT-I9100?

Oh come on wtf? 9100 is not 9100G. Different hardware.

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app
24th July 2012, 03:14 PM |#543  
Member
Flag Shanghai, VERONA
Thanks Meter: 12
 
More
Quote:
Originally Posted by Metallico

Please is just me with this issue?
I'm on south America... can be a problem? Thanks people

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

what do you mean is not working? explain a little more... can not install, can not connect, can not recognize your words....
24th July 2012, 03:17 PM |#544  
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Quote:
Originally Posted by bucegiomu

Hi all,

It seems that this ROM is specially written for GT-I9100G. Is the ROM working also on GT-I9100?

It's already annoying this... just one page before this one, you can find the answer... not even reading the lasts posts of the thread and asking again and again and again the same question... more ask won't convert your non-G to G's...

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

Quote:
Originally Posted by iamnotkurtcobain

Oh come on wtf? 9100 is not 9100G. Different hardware.

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app

Exactly, you just wrote it one page before, and there it comes that stupid question again... could be ok for first days, but comon... we are already 10 days after and still same "can I flash in my i9100?" "is it this one for i9100 as well?" and so on and so on...
24th July 2012, 03:23 PM |#545  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by bagi_to

Can somebody confirm that LBE Privacy doesn't work?
Everytime su rights are granted system nearly freezes.

Gesendet von meinem GT-I9100G

IT works.

Sent from my GT-I9100G using xda app-developers app
24th July 2012, 03:25 PM |#546  
301stSpartan's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore, India
Thanks Meter: 523
 
More
Quote:
Originally Posted by bucegiomu

Hi all,

It seems that this ROM is specially written for GT-I9100G. Is the ROM working also on GT-I9100?

PLEASE use the search on the forum before asking this question that has been answered like ten times already.

This ROM is ONLY for the 9100G. Flashing it on the "normal" 9100 will brick your phone.

Codeworkx is working on CM10 for the 9100 but the different chip set is making progress slow. You will see a thread open for that in the 9100 development forum where it belongs when it is ready. Until then, no CM10 for non-g 9100.

Sent from my 9100G, running the amazing CM10
Last edited by 301stSpartan; 24th July 2012 at 03:32 PM.
24th July 2012, 03:32 PM |#547  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by fernifje

It's already annoying this... just one page before this one, you can find the answer... not even reading the lasts posts of the thread and asking again and again and again the same question... more ask won't convert your non-G to G's...

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------



Exactly, you just wrote it one page before, and there it comes that stupid question again... could be ok for first days, but comon... we are already 10 days after and still same "can I flash in my i9100?" "is it this one for i9100 as well?" and so on and so on...

If this is such a popular question, then the author of this thread should update the first post of the thread with a statement saying that this is not working on other s2 variants.
24th July 2012, 03:36 PM |#548  
301stSpartan's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore, India
Thanks Meter: 523
 
More
Quote:
Originally Posted by bucegiomu

If this is such a popular question, then the author of this thread should update the first post of the thread with a statement saying that this is not working on other s2 variants.

That or after the first three or four times it's answered, everyone just starts saying "yes, of course, flash it" and teach them to read the hard way haha

Just kidding obviously, as the cries for help with their bricked phones would be even more annoying

Sent from my 9100G, running the amazing CM10
24th July 2012, 03:38 PM |#549  
Xiger's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 139
 
More
Quote:
Originally Posted by bucegiomu

If this is such a popular question, then the author of this thread should update the first post of the thread with a statement saying that this is not working on other s2 variants.

That is just it. The author does not have time to address this question. Would it be hard to read through the thread before you made the question?

What made us mad is not that curiosity of yours, but the lack of efforts to search for the answer.

How tough it is to just go back a page and check whether the question was being asked before?

Blaming the author for not posting something saying "this will not work on other variants" is a completely and utterly stupid reason. You're the one risking to flash a custom firmware, you are the one responsible for researching beforehand.

I can see it now, someone flashing this on the international variant, then blaming the author or the forumers in here for not "telling" him or her. Utterly ridiculous.
The Following 3 Users Say Thank You to Xiger For This Useful Post: [ View ]
24th July 2012, 03:44 PM |#550  
Metallico's Avatar
Senior Member
Flag Montevideo (Uruguay)
Thanks Meter: 100
 
More
Quote:
Originally Posted by maui75

what do you mean is not working? explain a little more... can not install, can not connect, can not recognize your words....

When I talk the screen show me " recognizing" but nothing happens

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
24th July 2012, 03:56 PM |#551  
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Quote:
Originally Posted by bucegiomu

If this is such a popular question, then the author of this thread should update the first post of the thread with a statement saying that this is not working on other s2 variants.

That is the point, right??? The author doesn't have better things to do... probably the author should stop living till he finishes the CM10 for you and bring to you in a golden USB stick... a bit of common sense, please... don't be annoying and use the search or just READ A COUPLE PAGES... because even if it was for i9100, if you read what you were reading, you would have A LOT of problems...

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Xiger

That is just it. The author does not have time to address this question. Would it be hard to read through the thread before you made the question?

What made us mad is not that curiosity of yours, but the lack of efforts to search for the answer.

How tough it is to just go back a page and check whether the question was being asked before?

Blaming the author for not posting something saying "this will not work on other variants" is a completely and utterly stupid reason. You're the one risking to flash a custom firmware, you are the one responsible for researching beforehand.

I can see it now, someone flashing this on the international variant, then blaming the author or the forumers in here for not "telling" him or her. Utterly ridiculous.

My god I was thinking the same... and actually wrote it!!! Hahahaha

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
first cm10, shit!!!!! that was fast
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes