Post Reply

[ROM][GT-I9100G][KK][4.4.3] CyanogenMod 11 Official Nightly Builds

OP Ryuinferno

8th January 2015, 07:20 PM   |  #681  
Metallico's Avatar
Senior Member
Flag Montevideo (Uruguay)
Thanks Meter: 100
 
760 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Hi people I need some help here.
Right now I'm using 4.4.4 Omni Rom but I want to go back to cm11 and here is where starts my problem.
After a few attempts I can not pass the Samsung logo and is really strange.
Steps I followed...

1- wipe data, cache, etc.
2- flash cwm recovery
3- flash cm11 and gapps
4- wipe again and I tried without wiping.
The only I get... Samsung logo.

Can someone help me please?
Thanks in advance
11th January 2015, 01:44 AM   |  #682  
Metallico's Avatar
Senior Member
Flag Montevideo (Uruguay)
Thanks Meter: 100
 
760 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Any suggestions?
11th January 2015, 02:00 AM   |  #683  
eray0687's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
114 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Metallico

Hi people I need some help here.
Right now I'm using 4.4.4 Omni Rom but I want to go back to cm11 and here is where starts my problem.
After a few attempts I can not pass the Samsung logo and is really strange.
Steps I followed...

1- wipe data, cache, etc.
2- flash cwm recovery
3- flash cm11 and gapps
4- wipe again and I tried without wiping.
The only I get... Samsung logo.

Can someone help me please?
Thankn advance

if you flash cwm recovery its neccesery reboot recovery. First flash cwm and reboot recovery. or dont flash recovery. wipe data cache ans system. and flash cwm11 and reboot.
11th January 2015, 02:04 AM   |  #684  
Metallico's Avatar
Senior Member
Flag Montevideo (Uruguay)
Thanks Meter: 100
 
760 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
I did as you are saying but still no booting...
11th January 2015, 08:37 AM   |  #685  
VannM's Avatar
Member
Thanks Meter: 19
 
90 posts
Join Date:Joined: May 2013
@Metallico
i know this might not help, but try to revert back to stock rom, and repeat your steps, and also try older/different rom (youre using omnirom, try back to cm)...this is just to know if your phone is still good or not (not that i saying it)

if it can boot, then something is wrong with omnirom (it didnt hurt to check it), or something is missing
The Following User Says Thank You to VannM For This Useful Post: [ View ]
11th January 2015, 12:00 PM   |  #686  
Metallico's Avatar
Senior Member
Flag Montevideo (Uruguay)
Thanks Meter: 100
 
760 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
I'll try
21st February 2015, 08:58 AM   |  #687  
VannM's Avatar
Member
Thanks Meter: 19
 
90 posts
Join Date:Joined: May 2013
i just noticed that every app image in playstore are missing
CM11 M12, Playstore v5.1.11, Playservice v6.7.76



i already tried wipe cache for playstore and playservice, but it still persist, i want to leave wipe cache and data (and dalvik) as last resort

help
21st February 2015, 11:34 AM   |  #688  
captaindeep's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
332 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Guys cm12 latest version is available for i1900G ? .
Can someone compile it ?
Thanks

Sent from my GT-I9100G using XDA Premium 4 mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes