Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,812 Members 48,979 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][I9100G][GB][XWLC2][15-04-2012]SuperROM v3.1..**THE LAST ONE**

Tip us?
 
hahaboy
Old
#951  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 287
Join Date: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by Rushuna View Post
If you still have a copy of SuperRom 3.0 go into the system.ext4 and copy out LogsProvider.apk and replace the LogsProvider.apk in the 3.1 update and flash and vola your log won't show SMS logs.
do you have the apk ? I'm using phone to flash n download. unable get from super3.0.

Sent from my GT-I9100G using xda premium
 
thommi12
Old
#952  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 41
Join Date: Apr 2012
Is there any trick for the installing of the 3.1?

I have installed 3.0 - no problems, Tel Info 3.0

Downloaded the update, go into CWM, search for the SuperRom_v3.1.zip, he ask me flash update? , i say flash, phone goes off, i see 1 sec the cmw screen that he do somethink, handy goes up but if i look into the phone info:
SuperROM#v3.0
 
fauzi_91
Old
#953  
fauzi_91's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 211
Posts: 725
Join Date: Nov 2011
Location: B.B.Bangi
Quote:
Originally Posted by hahaboy View Post
do you have the apk ? I'm using phone to flash n download. unable get from super3.0.

Sent from my GT-I9100G using xda premium
Here it is..

Phone Owned : LG Nexus 4 / Galaxy S2 i9100G / HTC Wildfire
Dropbox : share
Twitter : fauzishari
The Following 2 Users Say Thank You to fauzi_91 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hahaboy
Old
#954  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 287
Join Date: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by fauzi_91 View Post
Here it is..
just replace it by roor explorer?

Sent from my GT-I9100G using xda premium
 
Rushuna
Old
#955  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by hahaboy View Post
just replace it by roor explorer?

Sent from my GT-I9100G using xda premium
Yeap just replace the logsprovider in your root

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

Quote:
Originally Posted by thommi12 View Post
Is there any trick for the installing of the 3.1?

I have installed 3.0 - no problems, Tel Info 3.0

Downloaded the update, go into CWM, search for the SuperRom_v3.1.zip, he ask me flash update? , i say flash, phone goes off, i see 1 sec the cmw screen that he do somethink, handy goes up but if i look into the phone info:
SuperROM#v3.0
you actually have to reboot into recover mode to flash it for some reason the touch CWM doesnt flash it....not sure why.....
 
thommi12
Old
#956  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 41
Join Date: Apr 2012
Quote:
you actually have to reboot into recover mode to flash it for some reason the touch CWM doesnt flash it....not sure why.....
Would be nice, if this info stand in the first post (sdcard/update.zip...also have to rename the zip file etc)...

Anyway, now it works thanks for your help
 
saipoolreds
Old
#957  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Apr 2012
Hello,
i have encountered a problem.. i accidently flashed version 3.1 without flashing the 3.0 first..now during the startup it just said application cannot run.. What do i do?
 
nitinvaid
Old
#958  
nitinvaid's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4,228
Posts: 4,487
Join Date: Mar 2011
Location: New Delhi

 
DONATE TO ME
Go to recovery restore 3.0 first then flash 3.1
Quote:
Originally Posted by saipoolreds View Post
Hello,
i have encountered a problem.. i accidently flashed version 3.1 without flashing the 3.0 first..now during the startup it just said application cannot run.. What do i do?


Sent from my GT-I9100G using XDA App

Current Device: Google Nexus 5
Secondary : Galaxy S4 GT-I9500
 
saipoolreds
Old
#959  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Apr 2012
Thanks for the fast reply.. how to i go to recovery restore 3.0? i can't get passed the bootloader..and can't access my Internal sd card..can i perhaps put the 3.0.zip file into my external SD card (microsd) and flash it through there?
 
Leemur89
Old
#960  
Leemur89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 263
Join Date: Jan 2012
Location: Putrajaya

 
DONATE TO ME
Hello everyone, i have a question. This is for my friends Samsung Galaxy SII G version.. Earlier today we flashed SupeRom version 3.1 without first flashing version 3.0 (misread) And now it gets stuck on the boatload screen saying that "no application can open this" meaning we can't get into the phone's internal SD card.. my question is whether or not we can flash ROM using CWM from the MicroSD (external SD card) Thanks~


Please hit the "THANKS" button if i have helped you in anyway.

Samsung Galaxy Nexus "The pure Native Google Experience"

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes