Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][I9100G][GB][XWLC2][15-04-2012]SuperROM v3.1..**THE LAST ONE**

OP superatmos

21st April 2012, 02:17 PM   |  #951  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
288 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by Rushuna

If you still have a copy of SuperRom 3.0 go into the system.ext4 and copy out LogsProvider.apk and replace the LogsProvider.apk in the 3.1 update and flash and vola your log won't show SMS logs.

do you have the apk ? I'm using phone to flash n download. unable get from super3.0.

Sent from my GT-I9100G using xda premium
21st April 2012, 06:57 PM   |  #952  
Member
Thanks Meter: 5
 
41 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Is there any trick for the installing of the 3.1?

I have installed 3.0 - no problems, Tel Info 3.0

Downloaded the update, go into CWM, search for the SuperRom_v3.1.zip, he ask me flash update? , i say flash, phone goes off, i see 1 sec the cmw screen that he do somethink, handy goes up but if i look into the phone info:
SuperROM#v3.0
21st April 2012, 07:36 PM   |  #953  
fauzi_91's Avatar
Senior Member
Flag B.B.Bangi
Thanks Meter: 215
 
734 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by hahaboy

do you have the apk ? I'm using phone to flash n download. unable get from super3.0.

Sent from my GT-I9100G using xda premium

Here it is..
The Following 2 Users Say Thank You to fauzi_91 For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 04:05 AM   |  #954  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
288 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by fauzi_91

Here it is..

just replace it by roor explorer?

Sent from my GT-I9100G using xda premium
22nd April 2012, 04:39 AM   |  #955  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by hahaboy

just replace it by roor explorer?

Sent from my GT-I9100G using xda premium

Yeap just replace the logsprovider in your root

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

Quote:
Originally Posted by thommi12

Is there any trick for the installing of the 3.1?

I have installed 3.0 - no problems, Tel Info 3.0

Downloaded the update, go into CWM, search for the SuperRom_v3.1.zip, he ask me flash update? , i say flash, phone goes off, i see 1 sec the cmw screen that he do somethink, handy goes up but if i look into the phone info:
SuperROM#v3.0

you actually have to reboot into recover mode to flash it for some reason the touch CWM doesnt flash it....not sure why.....
22nd April 2012, 09:53 AM   |  #956  
Member
Thanks Meter: 5
 
41 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:

you actually have to reboot into recover mode to flash it for some reason the touch CWM doesnt flash it....not sure why.....

Would be nice, if this info stand in the first post (sdcard/update.zip...also have to rename the zip file etc)...

Anyway, now it works thanks for your help
22nd April 2012, 10:54 AM   |  #957  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Hello,
i have encountered a problem.. i accidently flashed version 3.1 without flashing the 3.0 first..now during the startup it just said application cannot run.. What do i do?
22nd April 2012, 11:05 AM   |  #958  
nitinvaid's Avatar
Recognized Themer
Flag New Delhi
Thanks Meter: 4,358
 
4,775 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Go to recovery restore 3.0 first then flash 3.1
Quote:
Originally Posted by saipoolreds

Hello,
i have encountered a problem.. i accidently flashed version 3.1 without flashing the 3.0 first..now during the startup it just said application cannot run.. What do i do?



Sent from my GT-I9100G using XDA App
22nd April 2012, 11:41 AM   |  #959  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Thanks for the fast reply.. how to i go to recovery restore 3.0? i can't get passed the bootloader..and can't access my Internal sd card..can i perhaps put the 3.0.zip file into my external SD card (microsd) and flash it through there?
22nd April 2012, 01:16 PM   |  #960  
Leemur89's Avatar
Senior Member
Flag Putrajaya
Thanks Meter: 52
 
263 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Hello everyone, i have a question. This is for my friends Samsung Galaxy SII G version.. Earlier today we flashed SupeRom version 3.1 without first flashing version 3.0 (misread) And now it gets stuck on the boatload screen saying that "no application can open this" meaning we can't get into the phone's internal SD card.. my question is whether or not we can flash ROM using CWM from the MicroSD (external SD card) Thanks~

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes