Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,201 Members 52,551 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

21.5.11 New Updates For Samsung Galaxy S2 ....PDA:KE7 / PHONE:KE4 / CSC:KD1 (XEU)

Tip us?
 
davidoff08
Old
#101  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 126
Join Date: May 2011
Is it me or is there more ram free on startup
 
ka2uki
Old
#102  
ka2uki's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 94
Posts: 183
Join Date: Aug 2010
Location: GD-SD
wow!!ban!
just update ke7 by odin~~
ram useable up to 837M ,get more 5M RAM for use, TW4 work carzy smooth!!!smoother than KE2!!
 
vimto25
Old
(Last edited by vimto25; 21st May 2011 at 12:16 PM.)
#103  
vimto25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 791
Join Date: Jan 2009
Location: Burton-On-Trent,UK

 
DONATE TO ME
zoom has changed on the camera, now shows a box with how much zoom.
also pic quaility is much better in house, not as grainy.
so camera has been updated
The Following User Says Thank You to vimto25 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
bodivas
Old
#104  
bodivas's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 511
Posts: 261
Join Date: Oct 2010
Location: Milan-Italy
http://narod.ru/disk/13563716001/I91..._HOME.rar.html
 
dman2266
Old
#105  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 78
Join Date: Jun 2010
Default ke2

am on o2 ke2 can i just flash ke7 over it via odin?? or do i need to debrand first?
 
vimto25
Old
#106  
vimto25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 791
Join Date: Jan 2009
Location: Burton-On-Trent,UK

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dman2266 View Post
am on o2 ke2 can i just flash ke7 over it via odin?? or do i need to debrand first?
yes u can just flash
 
Jabbypants
Old
#107  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 658
Join Date: Aug 2009
Location: West Midlands
Are people wiping after this or just using it with it installed on top of there last setup.
 
vimto25
Old
#108  
vimto25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 791
Join Date: Jan 2009
Location: Burton-On-Trent,UK

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jabbypants View Post
are people wiping after this or just using it with it installed on top of there last setup.
useing it on top of my last setup, with tb - frozen apps, and launcher pro
 
dman2266
Old
#109  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 78
Join Date: Jun 2010
Default @vimto

@vimto thanks will do that now
 
NoOneCanHelpMe
Old
#110  
NoOneCanHelpMe's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 197
Posts: 834
Join Date: Jun 2010
Location: UK
with KE7, i recorded a min video on FHD, transferred few files with kies air, and poked around a bit. Battery is still 100%, before it would always drop at least 1 % hopefully the battery is good now

ps: audio quality is still not good 16KHz

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes