FORUMS

How to Root the LG G4 and Install TWRP Recovery – XDA TV

A rooting method has finally been found for the flagship LG G4. In this … more

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

21.5.11 New Updates For Samsung Galaxy S2 ....PDA:KE7 / PHONE:KE4 / CSC:KD1 (XEU)

1,120 posts
Thanks Meter: 31
 
By turborider, Senior Member on 21st May 2011, 06:19 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
21st May 2011, 11:45 AM |#101  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Is it me or is there more ram free on startup
 
 
21st May 2011, 12:05 PM |#102  
ka2uki's Avatar
Senior Member
Flag GD-SD
Thanks Meter: 94
 
More
wow!!ban!
just update ke7 by odin~~
ram useable up to 837M ,get more 5M RAM for use, TW4 work carzy smooth!!!smoother than KE2!!
21st May 2011, 12:14 PM |#103  
vimto25's Avatar
Senior Member
Flag Burton-On-Trent,UK
Thanks Meter: 34
 
Donate to Me
More
zoom has changed on the camera, now shows a box with how much zoom.
also pic quaility is much better in house, not as grainy.
so camera has been updated
Last edited by vimto25; 21st May 2011 at 12:16 PM.
The Following User Says Thank You to vimto25 For This Useful Post: [ View ]
21st May 2011, 12:17 PM |#104  
bodivas's Avatar
Senior Member
Flag Ukraine - Novoselitsa
Thanks Meter: 653
 
More
http://narod.ru/disk/13563716001/I91..._HOME.rar.html
21st May 2011, 12:20 PM |#105  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
ke2
am on o2 ke2 can i just flash ke7 over it via odin?? or do i need to debrand first?
21st May 2011, 12:22 PM |#106  
vimto25's Avatar
Senior Member
Flag Burton-On-Trent,UK
Thanks Meter: 34
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dman2266

am on o2 ke2 can i just flash ke7 over it via odin?? or do i need to debrand first?

yes u can just flash
21st May 2011, 12:23 PM |#107  
Senior Member
Flag West Midlands
Thanks Meter: 23
 
More
Are people wiping after this or just using it with it installed on top of there last setup.
21st May 2011, 12:24 PM |#108  
vimto25's Avatar
Senior Member
Flag Burton-On-Trent,UK
Thanks Meter: 34
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jabbypants

are people wiping after this or just using it with it installed on top of there last setup.

useing it on top of my last setup, with tb - frozen apps, and launcher pro
21st May 2011, 12:25 PM |#109  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
@vimto
@vimto thanks will do that now
21st May 2011, 12:32 PM |#110  
NoOneCanHelpMe's Avatar
Senior Member
Flag UK
Thanks Meter: 198
 
More
with KE7, i recorded a min video on FHD, transferred few files with kies air, and poked around a bit. Battery is still 100%, before it would always drop at least 1 % hopefully the battery is good now

ps: audio quality is still not good 16KHz
21st May 2011, 12:33 PM |#111  
Senior Member
Flag West Midlands
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by vimto25

useing it on top of my last setup, with tb - frozen apps, and launcher pro

Thanks that is what I usually do.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes