Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,176 Members 51,300 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[CMW ZIP] Orange UK ICS Signal Boost

Tip us?
 
alcurtis93
Old
#1  
alcurtis93's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 176
Posts: 1,245
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
Wink [CMW ZIP] Orange UK ICS Signal Boost

I thought i would create a new CMW flashable zip for people on orange uk moving to Custom Roms, or even those who are on generic firmware but don't have this capibilty.
It basically enables Signal boost technology (UMA) for our Galaxy S II when in low signal areas.
This CMW zip works perfectly. This zip is tried and tested on AOKP (Hydrog3n ICS) using Siyah Kernel.
However Give me and others feedback on if this works for you on other Rom's.
Remember this is Orange Network only!

Find the zip attached.
Just flash in recovery.

Here's an emergency link in case the xda one becomes unresponsive....
https://www.box.com/s/404ac0aba2a144a5355d
Attached Files
File Type: zip OrangeSignalBoost_Signed_working.zip - [Click for QR Code] (3.31 MB, 1862 views)
GT-I9000
AOKP
Semaphore Kernel

(Currently testing Jelly Bean .... WOW!!)
The Following 9 Users Say Thank You to alcurtis93 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Currykiev
Old
#2  
Member
Thanks Meter 21
Posts: 60
Join Date: Apr 2011
Can I just confirm this is only for the orange branded S2 that contains nfc? The reason I ask is I have an unbranded S2 on the orange network (through phones4u)

I'm guessing this is no good for me?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 
stubradley1
Old
#3  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 33
Join Date: Mar 2005
Location: Forest Of Dean
Default Thanks

This is working a treat many thanks
I am on omega ics rom
dxlp9 and xwlp8 kernel

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Currykiev View Post
Can I just confirm this is only for the orange branded S2 that contains nfc? The reason I ask is I have an unbranded S2 on the orange network (through phones4u)

I'm guessing this is no good for me?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
It should work for anyone using orange uk sim
The Following User Says Thank You to stubradley1 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
alcurtis93
Old
#4  
alcurtis93's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 176
Posts: 1,245
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Currykiev View Post
Can I just confirm this is only for the orange branded S2 that contains nfc? The reason I ask is I have an unbranded S2 on the orange network (through phones4u)

I'm guessing this is no good for me?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
This will work fine. My s2 is the unbranded non nfc version. Glad to hear its working for others.

Sent from my GT-I9100 using xda premium
GT-I9000
AOKP
Semaphore Kernel

(Currently testing Jelly Bean .... WOW!!)
The Following User Says Thank You to alcurtis93 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mario999
Old
#5  
mario999's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 145
Join Date: Oct 2009
I have a t mobile sim which falls back onto the orange signal. Will this do anything?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I9100 Galaxy S2
 
skimminstones
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 164
Posts: 794
Join Date: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by mario999 View Post
I have a t mobile sim which falls back onto the orange signal. Will this do anything?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
wondering that too. Im on t-mobile but in my flat it defaults to orange most of the time due to bad signal.
 
Joey2o11
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 226
Join Date: May 2011
The older GB version never worked on T-mobile so i doubt the ICS version will either
The Following User Says Thank You to Joey2o11 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
imlgl
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 129
Posts: 1,160
Join Date: Aug 2010
Location: Norfolk
Quote:
Originally Posted by skimminstones View Post
wondering that too. Im on t-mobile but in my flat it defaults to orange most of the time due to bad signal.
I'm also the same. As you guys. Maybe it will work only when the signal goes to Orange?
 
Toxic17
Old
#9  
Toxic17's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 482
Join Date: Dec 2006
Location: Belfast
Quote:
Originally Posted by imlgl View Post
I'm also the same. As you guys. Maybe it will work only when the signal goes to Orange?
Signal boost works omly on wifi not on the reception of GSM/GPRS/UTMS/etc

If TMobile support UMA then it should work

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
---
Toxic

 
imlgl
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 129
Posts: 1,160
Join Date: Aug 2010
Location: Norfolk
Quote:
Originally Posted by Toxic17 View Post
Signal boost works omly on wifi not on the reception of GSM/GPRS/UTMS/etc

If TMobile support UMA then it should work

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Just flashed it. Now to see if there is any difference.

Tags
galaxy s 2, orange, sgs2, signal boost, uma tech
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes