FORUMS

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

Official Indian GS2 Owner's Thread - views, reviews and more!!

96 posts
Thanks Meter: 19
 
By viper_79, Member on 3rd June 2011, 03:36 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
22nd April 2012, 05:51 AM |#20121  
Harsha Raj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,313
 
More
Quote:
Originally Posted by bala_gamer

Inbuilt screenshot doesn't work, my digicam with father, so no screenshots.

@harsha
No my friend , airtel often uses proxy servers and Ports for 3g offers , so you either have to google it and find the right proxy to hack 3g ,even though we dunno how long it will work it's worth to try and use the same as long as it works.

#*posted on the move *#

But my friend's over here are having 3G speed in 2G costs without any changes in settings. Maybe in Karnataka circle its working without any hacks. He even downloaded the nighty within 10 minutes with 2G plan

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 
 
22nd April 2012, 06:00 AM |#20122  
exynoss's Avatar
Senior Member
Flag delhi
Thanks Meter: 1,216
 
More
Quote:
Originally Posted by kachrukamble

yes, there is an apk called 'faster download'
its paid one though

This apk has any Worth after getting it.u know what I mean.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
22nd April 2012, 06:09 AM |#20123  
Mr.Raviteja's Avatar
Recognized Contributor
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 607
 
More
Apex launcher beta got updated...Pro expire date moved to 27 from 24..........Now no need to add apex to system/app now just tick the option in settings of apex and it will ask for permission for root (superuser app)
The Following 2 Users Say Thank You to Mr.Raviteja For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 06:13 AM |#20124  
kachrukamble's Avatar
Recognized Contributor
Flag Disabled
Thanks Meter: 1,341
 
More
Quote:
Originally Posted by manoj971

This apk has any Worth after getting it.u know what I mean.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

check pm..
The Following User Says Thank You to kachrukamble For This Useful Post: [ View ]
22nd April 2012, 06:25 AM |#20125  
Harsha Raj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,313
 
More
Quote:
Originally Posted by kachrukamble

Yup, Spike is sammy custom rom and call record is working.
Aokp, no..........

All right. how is dirty picture? Will it work?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
22nd April 2012, 06:31 AM |#20126  
Link2Adi's Avatar
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by bala_gamer

I personally like
emmc = internal SD
Sdcard =external SD

And also I dont see any good reason to switch back to any other roms any time soon. Looks like I find my rom mate

#*posted on the move *#

I am on Hydrogen ROM now on 160 DPI and its awesome... The only problem if I assign a short audio file as ringtone , the media file wont repeat when i get a call i.e, it will play for its full duration and the rest of the time the mobile just vibrates

Can u help with dis?
22nd April 2012, 06:32 AM |#20127  
exynoss's Avatar
Senior Member
Flag delhi
Thanks Meter: 1,216
 
More
Quote:
Originally Posted by kachrukamble

check pm..

Replied
Thanks in advance.

2012 @UTV MOVIES watching it awesome movie.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
22nd April 2012, 06:36 AM |#20128  
Ankit Tulsian's Avatar
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 221
 
Donate to Me
More
I am currently using lp7 modem and its draining battery quickly. Any suggestion for a good modem?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
22nd April 2012, 06:38 AM |#20129  
Mr.Raviteja's Avatar
Recognized Contributor
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 607
 
More
MTP is better than Mass Storage..........I'm using MTP in latest CM9 build ....If you don't know there is a option in settings to change MTP or Mass storage...
22nd April 2012, 06:40 AM |#20130  
kachrukamble's Avatar
Recognized Contributor
Flag Disabled
Thanks Meter: 1,341
 
More
Quote:
Originally Posted by manoj971

Replied
Thanks in advance.

Check email..

Quote:
Originally Posted by Ankit Tulsian

I am currently using lp7 modem and its draining battery quickly. Any suggestion for a good modem?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

I don't think modem affects battery life..
Its a kernel that can affect yo're battery

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Harsha Raj

All right. how is dirty picture? Will it work?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Entertainment

Entertainment

Entertainment
The Following User Says Thank You to kachrukamble For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
"common ravi don't waste time buy s3 asap, amoled y u no stay fine like lcd?, kachru secretly start hates gs3 over gs2, kachru ship our s3's fast!!!!, ravi want s3!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ssijcie kutasy spamerzy, thread is going slower and slower, trollers' paradise!, watchout, we do moderate tags, we got some badass tags here !, why u no moderate tags?, yo dawg
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes