FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[ROM] [SGH-I757M only] CyanogenMod 10 (ALPHA)

9,579 posts
Thanks Meter: 5,172
 
By dsixda, Recognized Developer / Retired Senior Moderator on 25th August 2012, 10:41 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
24th February 2013, 02:57 AM |#1011  
titanic_fanatic's Avatar
Recognized Contributor
Flag Calgary
Thanks Meter: 2,003
 
Donate to Me
More
Re: [ROM] [SGH-I757M only] CyanogenMod 10 (ALPHA)
Quote:
Originally Posted by stevenma188

Sorry for my n00bness. What is the PA build? Is there a changelog or anything to see what's different between the different builds?

I believe Dadoes is the latest build, no love for that one?

PA stands for paranoid android and is yet a different flavor of android that enables tablet layout support for phones among other features you can change colors of different UI elements and I believe that this can be done on a per app basis

Sent from my SGH-I757M using xda premium
 
 
24th February 2013, 03:07 AM |#1012  
stevenma188's Avatar
Member
Flag Edmonton
Thanks Meter: 10
 
More
Thanks, I'm on the Dadoes build now, will try it out for a few days and see what happens. On the plus side, I figured out the Facebook contact sync issues this afternoon and am much happier now that my FB contacts are syncing with the phone

For those wondering, here is how I got FB sync to work: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2064859

Has anyone noticed that Superuser prompts every time something requires root? I have the "Remember" checkbox ticked, but it still asks every time. Any solutions?
Last edited by stevenma188; 24th February 2013 at 06:12 AM.
24th February 2013, 05:24 AM |#1013  
Senior Member
Flag Brantford
Thanks Meter: 82
 
More
Quote:
Originally Posted by stevenma188

Thanks, I'm on the Dadoes build now, will try it out for a few days and see what happens. On the plus side, I figured out the Facebook contact sync issues this afternoon and am much happier now that my FB contacts are syncing with the phone

Has anyone noticed that Superuser prompts every time something requires root? I have the "Remember" checkbox ticked, but it still asks every time. Any solutions?

go to the super user app and update the binaies. it will fix the constant SU request
The Following 2 Users Say Thank You to bijon440 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 05:32 PM |#1014  
4runner10's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by stevenma188

Sorry for my n00bness. What is the PA build? Is there a changelog or anything to see what's different between the different builds?

I believe Dadoes is the latest build, no love for that one?

I didn't find dadoes to be very stable for me, and as I recall it wouldn't sync my songs and playlists from winamp to my sd card.
24th February 2013, 09:27 PM |#1015  
stevenma188's Avatar
Member
Flag Edmonton
Thanks Meter: 10
 
More
I found the same thing with the Dadoes Feb 12 build. Rebooted on me 4 times yesterday. Now on the Socrim Dec 12 build.

Looks like Dadoes is preparing to release another new build, and he already took his Feb 12 one off his site....

Does anyone have the wallpaper used in the Dadoes build?
Last edited by stevenma188; 24th February 2013 at 11:38 PM.
26th February 2013, 06:30 PM |#1016  
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
More
Hey folks, the new dadoes build is up... downloading it now
26th February 2013, 07:20 PM |#1017  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by neptune_

Hey folks, the new dadoes build is up... downloading it now

Thanks for the info neptune_

downloading right now, also i don't see the task manager, job manager.apk. does any one have it, or could one be fabricated to work with this rom.

The one stock one in ginger bread was real simple and very effective, tried a few from the market and was sadly disappointed with their performance. some didn't even work at all. Can i get the stock one for this rom please and thanks a ton.
26th February 2013, 07:49 PM |#1018  
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
More
Quote:
Originally Posted by neptune_

Hey folks, the new dadoes build is up... downloading it now

using for about an hour, and had 1 restart-on-unlock just now....
26th February 2013, 08:04 PM |#1019  
Darth's Avatar
Forum Moderator
Flag The Old Republic
Thanks Meter: 8,084
 
More
Re: [ROM] [SGH-I757M only] CyanogenMod 10 (ALPHA)
Can't wait for official jb. Once they get around to releasing it....putting it on my wife's phone and never messing with it again! LOL


Sent from my cell phone telephone....
26th February 2013, 08:06 PM |#1020  
Strange Peer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 260
 
More
Angry
Quote:
Originally Posted by neptune_

using for about an hour, and had 1 restart-on-unlock just now....

you might need to revert back to stock and have a complete fresh start,

have been using it for ten days now and got only two random reboot 'cause i was using usb,

don't exactly know what you all guys are doing... but men... you've all seems to have bad behavior,

i myself haven't got any or not at all of your issues!

this being said... thx for trying it out!

26th February 2013, 08:24 PM |#1021  
titanic_fanatic's Avatar
Recognized Contributor
Flag Calgary
Thanks Meter: 2,003
 
Donate to Me
More
Re: [ROM] [SGH-I757M only] CyanogenMod 10 (ALPHA)
Quote:
Originally Posted by kj2112

Can't wait for official jb. Once they get around to releasing it....putting it on my wife's phone and never messing with it again! LOL


Sent from my cell phone telephone....

Since our device is Canadian only and not very popular, ICS was the last official update that we'll get, and Cyanogenmod will also not release an official CM10.1 for our device either. This is why I'm trying to port CM10.1 to our phone which is proving very difficult when it shouldn't be.

I've built about 20 times, and each one more or less the same no boot animation, but will still boot if I wait, but then screen flickers and touch commands don't work.

I'm still learning this stuff, so if anyone knows a developer out there that might be willing to help, please send them my way

Sent from my SGH-I757M using xda premium
The Following 3 Users Say Thank You to titanic_fanatic For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes