Post Reply

[ROM][GT-I9100][4.0.4] CyanogenMod 9 nightly builds | DISCUSSION THREAD

OP codeworkx

20th March 2012, 08:05 PM   |  #14501  
Member
Flag sydney
Thanks Meter: 5
 
96 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by assaf.bm

did you see this.

So its the boot loader but why some people have no issues and some do ???
20th March 2012, 08:05 PM   |  #14502  
Senior Member
Thanks Meter: 100
 
190 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by Ogy77

Here solution Xplodwild write on twitter
https://twitter.com/#!/xplodwild/sta...74447908831233
https://twitter.com/#!/xplodwild/sta...76035830374400

Okay, just to get this straight: Do I need a new LPQ firmware or and old one?
20th March 2012, 08:06 PM   |  #14503  
ivkos's Avatar
Senior Member
Flag Stara Zagora
Thanks Meter: 81
 
106 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
I can't get past the Samsung splash screen either. I tried wiping caches before and after installing the zip but still no success.
20th March 2012, 08:06 PM   |  #14504  
digeddydogg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 166
 
701 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I have tried old boot loader.

rice and pea(ce)
The Following User Says Thank You to digeddydogg For This Useful Post: [ View ]
20th March 2012, 08:08 PM   |  #14505  
Senior Member
Flag Banja Luka
Thanks Meter: 55
 
671 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
I dont have stuck on nigthly 1903 and now I flash 2003 and everything work,but I dont see new bootanimation,but its ok rom is great,awesome,champions and leaders is Codeworkx and Xplodwild!!!

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

Quote:
Originally Posted by MrMarques01

Okay, just to get this straight: Do I need a new LPQ firmware or and old one?

Read second tweet from my post and you can download bootloader from Xlodwild
20th March 2012, 08:08 PM   |  #14506  
Junior Member
Flag Santiago - Chile
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
All is working fine for me, except the knew bugs... but any aditional problem has surged
20th March 2012, 08:11 PM   |  #14507  
Silberpfeil3110's Avatar
Senior Member
Flag Wiener Neustadt
Thanks Meter: 90
 
249 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
More
Only the bootloader? F*********

All my Data is gone now and that all because of the ****ty bootloader? -.-

yeah i have to blame myself...

EDIT:
Flashed old bootloader and the same again... -.-

EDIT2:
Worked. Thx xplodwild.
Last edited by Silberpfeil3110; 20th March 2012 at 08:18 PM.
20th March 2012, 08:12 PM   |  #14508  
sasikumardr's Avatar
Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 41
 
94 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
I'm lucky I don't have any problems with 03/19 or 03/20. So I assume, those who installed 03/19 build successfully wont have any problem with 03/20 build
20th March 2012, 08:12 PM   |  #14509  
navodwickra's Avatar
Senior Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 257
 
1,177 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by Silberpfeil3110

Only the bootloader? F*********

All my Data is gone now and that all because of the ****ty bootloader? -.-

yeah i have to blame myself...

never flash sammy stock roms via Odin I always avoid it
20th March 2012, 08:14 PM   |  #14510  
Nomoi's Avatar
Senior Member
Flag Haarlem
Thanks Meter: 133
 
164 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by sasikumardr

I'm lucky I don't have any problems with 03/19 or 03/20. So I assume, those who installed 03/19 build successfully wont have any problem with 03/20 build

Both builds installed fine for me, I never changed my bootloader though...

Sent from my GT-I9100 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
aosp, cm9, cm9 galaxy s2, cyanogenmod, galaxys2, gt-i9100, ics, jellybean is king now, sgsii, teamhacksung
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S II General by ThreadRank