Post Reply

Is this Bricked?

OP mehrab1131

23rd June 2014, 03:57 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Hello everyone!
I tried to Upgrade this S2 i9100 phone from android 2.3 to 4.1.2. I used ODIN 1.87 and I9100XWMS3 ROM. when I started ODIN to flash the ROM it stucked in connecting or something like that for a long time, so i unplugged the cable and removed the battery. after that I can't turn on the phone, or go to Download/Recovery mode and anything I do just the first picture appears.

So is it Bricked or something?
is there any soulution?

when plug it to pc and open ODIN, it recognizes the phone. and when I try to flash the ROM it fails (like the second picture).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20140623_191431591_HDR.jpg
Views:	20
Size:	31.1 KB
ID:	2813587   Click image for larger version

Name:	Untitled-1.jpg
Views:	23
Size:	106.8 KB
ID:	2813588  
23rd June 2014, 04:38 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 3,206
 
7,088 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Probably not bricked; that picture of the phone/PC on the screen means the phone is in forced download mode. One way or another you need to get a successful Odin flash, and the way you do that is find Hopper8's 'Odin troubleshooting' thread stickied in General & go through the troubleshooting steps in a methodical way as many times as you need to until you do get a successful flash.
The Following User Says Thank You to MistahBungle For This Useful Post: [ View ]
25th June 2014, 08:53 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by MistahBungle

Probably not bricked; that picture of the phone/PC on the screen means the phone is in forced download mode. One way or another you need to get a successful Odin flash, and the way you do that is find Hopper8's 'Odin troubleshooting' thread stickied in General & go through the troubleshooting steps in a methodical way as many times as you need to until you do get a successful flash.

Thanks man. I was freaked out, because it's someone else's phone. when you said it's a forced download mode, I thought there must be some way. and I've found the solution here:

http://forum.xda-developers.com/gala...ashed-t1448765

I just thought that the Phone was a i9100 like my old one, but it turned out to be a i9100G. So originally a wrong firmware caused the problem. and the pit file in that topic solved it.

Thanks again man.
25th June 2014, 08:56 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 3,206
 
7,088 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Thumbs up
Good work figuring out what caused the problem & doing the research/fixing yourself
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes