Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] [Bug?]Bluetooth no audio [ROM][KK][4.4.2][LINARO/SABERMOD] CyanogenMod 11

OP OO-Dragon

10th January 2014, 07:14 PM   |  #1  
OO-Dragon's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
I'm not sure if this is the right place, but I couldn't post on the development thread due to low post count.

Any who, bluetooth audio does not work in either direction for my Samsung Galaxy S2 i9100 with [ROM][KK][4.4.2][LINARO/SABERMOD] CyanogenMod 11 (nightly build as of the 10th). It also did not work with my first flash of it for the 5th of this month. Any one else having this issue? is there a fix?

For a bit more details, bluethooth seems to detect fine and connects fine, and even does other things fine, like volume control and hanging up a call, but no audio goes through in either direction. and yes I have checked the audio levels and made sure it was not muted :P Also its not working with my honda car or my bluethooth head set.

Thanks!
3rd February 2014, 05:27 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by OO-Dragon

I'm not sure if this is the right place, but I couldn't post on the development thread due to low post count.

Any who, bluetooth audio does not work in either direction for my Samsung Galaxy S2 i9100 with [ROM][KK][4.4.2][LINARO/SABERMOD] CyanogenMod 11 (nightly build as of the 10th). It also did not work with my first flash of it for the 5th of this month. Any one else having this issue? is there a fix?

For a bit more details, bluethooth seems to detect fine and connects fine, and even does other things fine, like volume control and hanging up a call, but no audio goes through in either direction. and yes I have checked the audio levels and made sure it was not muted :P Also its not working with my honda car or my bluethooth head set.

Thanks!

I'm having the same issue with the SlimSaber ROM, as well as the ResurrectionRemix ROM. This only happens on a certain stereo I try to connect to, but not others. Haven't found a fix yet by any chance?
4th February 2014, 05:34 PM   |  #3  
OO-Dragon's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by jakub4

I'm having the same issue with the SlimSaber ROM, as well as the ResurrectionRemix ROM. This only happens on a certain stereo I try to connect to, but not others. Haven't found a fix yet by any chance?

Sadly no. I just went back to 10.3 CyanogenMod on that phone until 11 becomes more stable.

Edit** Now that there is "official" CyanogenMod 11 for the i9100, you can monitor changes to see if they ever put a bluetooth fix in here. www cmxlog com/11/i9100/ (add dots back in ... had to edit so I can put link in...)
Last edited by OO-Dragon; 4th February 2014 at 05:50 PM. Reason: added link to changelog
9th February 2014, 07:43 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by OO-Dragon

I'm not sure if this is the right place, but I couldn't post on the development thread due to low post count.

Any who, bluetooth audio does not work in either direction for my Samsung Galaxy S2 i9100 with [ROM][KK][4.4.2][LINARO/SABERMOD] CyanogenMod 11 (nightly build as of the 10th). It also did not work with my first flash of it for the 5th of this month. Any one else having this issue? is there a fix?

For a bit more details, bluethooth seems to detect fine and connects fine, and even does other things fine, like volume control and hanging up a call, but no audio goes through in either direction. and yes I have checked the audio levels and made sure it was not muted :P Also its not working with my honda car or my bluethooth head set.

Thanks!

Yep, I have the exact same problem but I'm using the latest Beanstock ROM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes