FORUMS

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850) Gets Android 5.0

An Android 5.0 Lollipop update is finally available to download for the Samsung Galaxy … more

Do You Use 4:3 or 16:9 in the Camera App?

Every person has their own method of taking the best photos on their devices, but which aspect … more

LG G4 XDA Forum Opened

LG’s latest & greatest is just a few hours away from launching, and with so many power users that are … more

Android Wear Close to Running on Samsung Gear 2

Android is an OS that can sometimes be ported to run on devices not designed to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

E: failed to mount /efs (invalid argument)

1st February 2014, 05:26 PM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 257
 
More
hello,

how I can fix my problem. the phone can not be boot, after 10 min it is also in the boot, bootloop.

sorry for my bad english

Last edited by animus7; 1st February 2014 at 05:47 PM.
 
 
1st February 2014, 05:46 PM |#2  
doctor_droid's Avatar
Recognized Contributor
Flag Indore
Thanks Meter: 1,892
 
More
Flash stock rom using odin...
1st February 2014, 05:49 PM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 257
 
More
I have already tried same problem
1st February 2014, 06:13 PM |#4  
doctor_droid's Avatar
Recognized Contributor
Flag Indore
Thanks Meter: 1,892
 
More
Seems efs is corrupt...u have efs backup ???
1st February 2014, 06:18 PM |#5  
OP Member
Thanks Meter: 257
 
More
No...
1st February 2014, 09:41 PM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 257
 
More
I have fix the problem but, now I need to restore my IMEI. I didnt make a IMEI Backup . How I can get my old IMEI.
2nd February 2014, 02:40 AM |#7  
doctor_droid's Avatar
Recognized Contributor
Flag Indore
Thanks Meter: 1,892
 
More
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1264021

This
2nd February 2014, 10:02 AM |#8  
OP Member
Thanks Meter: 257
 
More
same problem ..
2nd February 2014, 08:41 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I had the same problem on my S2 after I downgraded to 2.3.3 (because of imei repair)
Then I tried flash 2.3.6 by Odin and problem gone.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes