FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

google play services doesn't work

5 posts
Thanks Meter: 0
 
By Im.Evil, Junior Member on 27th May 2014, 12:31 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello guys
I have recently flashed PAC ROM 4.4.beta-1.0 into my Galaxy S2
I want to Sync my google account into device to get back my Clash of Clans account
but when i install google Play Services app to sync it,it doesn't run and force stops.
how can i fix it?
 
 
27th May 2014, 03:42 PM |#2  
CitizenLee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 495
 
More
Go to Settings>Apps and clear Play Services and Play Store cache and data. If that doesn't work try a new GAPPs package.
27th May 2014, 07:02 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
didn't help
Quote:
Originally Posted by CitizenLee

Go to Settings>Apps and clear Play Services and Play Store cache and data. If that doesn't work try a new GAPPs package.

I installed GApps 4.4.2 for CM11
but when i try to log in to my account it says:There was a problem communicating with google servers.Try again later.
27th May 2014, 07:45 PM |#4  
CitizenLee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 495
 
More
Quote:
Originally Posted by Im.Evil

I installed GApps 4.4.2 for CM11
but when i try to log in to my account it says:There was a problem communicating with google servers.Try again later.

Try Slim or PA GAPPs, and clear cache and Dalvik in recovery after flashing / before reboot.

http://www.slimroms.net/index.php/do...1150-addons4-4
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2397942

No one else in the PAC ROM 4.4.beta-1.0 thread with the same issue?
27th May 2014, 07:50 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by CitizenLee

Try Slim or PA GAPPs, and clear cache and Dalvik in recovery after flashing / before reboot.

http://www.slimroms.net/index.php/do...1150-addons4-4
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2397942

No one else in the PAC ROM 4.4.beta-1.0 thread with the same issue?

i searched in google and this forum but i didn't find any thread about this problem.so i posted this thread.seems i'm the only one
27th May 2014, 07:54 PM |#6  
CitizenLee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 495
 
More
Quote:
Originally Posted by Im.Evil

i searched in google and this forum but i didn't find any thread about this problem.so i posted this thread.seems i'm the only one

In that case it might just be a bad flash or corrupt ROM download.

If Slim or PA GAPPs + cache/Dalvik wipe don't work then re-download the ROM, do a full wipe and then clean flash as per instructions in the ROM thread.
The Following User Says Thank You to CitizenLee For This Useful Post: [ View ]
28th May 2014, 04:28 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Wink
Quote:
Originally Posted by CitizenLee

In that case it might just be a bad flash or corrupt ROM download.

If Slim or PA GAPPs + cache/Dalvik wipe don't work then re-download the ROM, do a full wipe and then clean flash as per instructions in the ROM thread.

Thank you so much dear friend,the problem fixed after wipe data and re installing the ROM.
29th May 2014, 04:38 PM |#8  
CitizenLee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 495
 
More
Quote:
Originally Posted by Im.Evil

Thank you so much dear friend,the problem fixed after wipe data and re installing the ROM.

Great news, and glad I could help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes