Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

How to Root Android Wear 5.0.1 Lollipop Devices – XDA TV

The Lollipop update for Android Wear devices has hit the market and people are … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

google play services doesn't work

OP Im.Evil

27th May 2014, 01:31 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2014
Hello guys
I have recently flashed PAC ROM 4.4.beta-1.0 into my Galaxy S2
I want to Sync my google account into device to get back my Clash of Clans account
but when i install google Play Services app to sync it,it doesn't run and force stops.
how can i fix it?
27th May 2014, 04:42 PM   |  #2  
CitizenLee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 494
 
2,342 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Go to Settings>Apps and clear Play Services and Play Store cache and data. If that doesn't work try a new GAPPs package.
27th May 2014, 08:02 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2014
didn't help
Quote:
Originally Posted by CitizenLee

Go to Settings>Apps and clear Play Services and Play Store cache and data. If that doesn't work try a new GAPPs package.

I installed GApps 4.4.2 for CM11
but when i try to log in to my account it says:There was a problem communicating with google servers.Try again later.
27th May 2014, 08:45 PM   |  #4  
CitizenLee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 494
 
2,342 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by Im.Evil

I installed GApps 4.4.2 for CM11
but when i try to log in to my account it says:There was a problem communicating with google servers.Try again later.

Try Slim or PA GAPPs, and clear cache and Dalvik in recovery after flashing / before reboot.

http://www.slimroms.net/index.php/do...1150-addons4-4
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2397942

No one else in the PAC ROM 4.4.beta-1.0 thread with the same issue?
27th May 2014, 08:50 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by CitizenLee

Try Slim or PA GAPPs, and clear cache and Dalvik in recovery after flashing / before reboot.

http://www.slimroms.net/index.php/do...1150-addons4-4
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2397942

No one else in the PAC ROM 4.4.beta-1.0 thread with the same issue?

i searched in google and this forum but i didn't find any thread about this problem.so i posted this thread.seems i'm the only one
27th May 2014, 08:54 PM   |  #6  
CitizenLee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 494
 
2,342 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by Im.Evil

i searched in google and this forum but i didn't find any thread about this problem.so i posted this thread.seems i'm the only one

In that case it might just be a bad flash or corrupt ROM download.

If Slim or PA GAPPs + cache/Dalvik wipe don't work then re-download the ROM, do a full wipe and then clean flash as per instructions in the ROM thread.
The Following User Says Thank You to CitizenLee For This Useful Post: [ View ]
28th May 2014, 05:28 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2014
Wink
Quote:
Originally Posted by CitizenLee

In that case it might just be a bad flash or corrupt ROM download.

If Slim or PA GAPPs + cache/Dalvik wipe don't work then re-download the ROM, do a full wipe and then clean flash as per instructions in the ROM thread.

Thank you so much dear friend,the problem fixed after wipe data and re installing the ROM.
29th May 2014, 05:38 PM   |  #8  
CitizenLee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 494
 
2,342 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by Im.Evil

Thank you so much dear friend,the problem fixed after wipe data and re installing the ROM.

Great news, and glad I could help

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes