FORUMS

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

IMEI, Baseband Blank/Unknown, No SIM Card Detected

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By desperates2, Junior Member on 6th May 2014, 06:51 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello everyone,
I have Samsung Galaxy S2 international GT-I9100. It fall into water. After that everything working fine excerpt IMEI null/null, Baseband Unknown, No SIM Card Detected. I exhibited it and dryed for a month. When I compiled it up again, same problem.

After that I decided to change the moatherboard. I bought new one, change it, turn phone on and same problem!! After that I install new ROM via Odin. And the problem still exist! How this is possible?? Oh and I want to mention that I can't access service mode. When I try to access it service mode is opened but menu is blank!

What you think the problem is?? Maybe smaller motherboard, because the small one at the bottom of the phone I didn't change. I am very desperate after so many tries so please help me.

Thanks a lot
Last edited by desperates2; 6th May 2014 at 06:59 PM.
 
 
7th May 2014, 06:22 PM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
anyone???
8th May 2014, 06:55 AM |#3  
slytidar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Quote:
Originally Posted by desperates2

Hello everyone,
I have Samsung Galaxy S2 international GT-I9100. It fall into water. After that everything working fine excerpt IMEI null/null, Baseband Unknown, No SIM Card Detected. I exhibited it and dryed for a month. When I compiled it up again, same problem.

After that I decided to change the moatherboard. I bought new one, change it, turn phone on and same problem!! After that I install new ROM via Odin. And the problem still exist! How this is possible?? Oh and I want to mention that I can't access service mode. When I try to access it service mode is opened but menu is blank!

What you think the problem is?? Maybe smaller motherboard, because the small one at the bottom of the phone I didn't change. I am very desperate after so many tries so please help me.

Thanks a lot

most probably your efs folder is corrupt or some hardware faulty. Do you have any sort of efs backup with you ?
8th May 2014, 07:06 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 3,221
 
More
If you have no backup, you're probably boned. Download as many stock roms as you can & start flashing. If that doesn't work, take it to a local mobile repair shop; many have equipment which can re-write the IMEI to the device fairly cheaply.
8th May 2014, 12:50 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks for answers, no I didn't make any backup for efs, so today I will start flashing all available ROMs for my country if this will not work I will take it to the service.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes