Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help - Sound issue with CM 11

OP vcsush

24th May 2014, 07:43 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Hi All

First up, many thanks for any help and for your time.

I am running CM 11 Nightlies (currently at 20140517) but this issue has been happening ever since I installed CM 11.

I use Apollo for music. The player will play fine for a period (sometimes more than an hour and sometimes just five minutes) and then suddenly the sound will disappear while the player keeps playing. I then have to reboot the phone for the sound to come back as manually shutting the app down does not work.

I don't believe it is an Apollo issue but think it is a sound issue as this happens with Google Music as well as Ginkgo Audio player as well (which I use for audiobooks).

I have already searched the net and the forums but haven't found anything yet.

Would be grateful for any advice.
24th May 2014, 08:08 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 3,208
 
7,088 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
You're far more likely to get an answer that will help in the CM11 discussion thread.
24th May 2014, 08:11 PM   |  #3  
keithross39's Avatar
Senior Member
Flag Oxford
Thanks Meter: 1,209
 
1,995 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
This sounds like an incidence of the well known and thoroughly discussed music bug which is present in EVERY build / version of CM11....some people it affects, some it doesn't..... You either have to live with it until a fix is found, or you revert to a JB based build.......

My wife says I'm a phone geek....She's probably right
The Following User Says Thank You to keithross39 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes