Microsoft Band Fitness Tracker Announced, Available

The wearable market has been around for a few years, with Pebble and Samsung smartwatches … more

Forums Added for the Oppo R5, Oppo N3, and Xiaomi Redmi Note

Just yesterday, Oppo unveiled a pair of rather unique smartphones, the Oppo … more

How to Play Music From Android Wear – XDA TV

Yesterday, we showed you how to do some advanced things with your Moto 360 quite easily … more

Google Updates Play Games, Wallet, Docs, Sheets, Slides, Drive, Google+, and Camera

While we haven’t really had much in the way of … more
Post Reply

help

OP wan_6142

10th May 2012, 04:14 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag sabah
Thanks Meter: 16
 
144 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
im using superrom v3.1+superatmos 3.3..when i connect earphone and lock the screen off,the phone was hang and not show up and the music just like lag..the screen goes black and i need reinsert the battery to reboot..any ideas??

sorry for my bad english..

and if someone from malaysia read this thread,please answer it..so i can make him/her to understand what my problem is..
Last edited by wan_6142; 10th May 2012 at 04:18 PM.
10th May 2012, 04:28 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 0
 
49 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
i sometimes have the problem on kuwo player and stock player. miui player and player pro have never encountered this problem. SuperROM 3.1 + codeworkx kernel
10th May 2012, 04:39 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Penang
Thanks Meter: 12
 
108 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
y u no post this is Q&A thread?? well to answer ur ques.. mayb ur rom messed up ??
haven;t encountered any prob with superatmos kernel ver 3.3 and superom 3.1 while hearing songs with stock player
mayb u shud try using other players such as miui player ..
10th May 2012, 04:39 PM   |  #4  
OP Senior Member
Flag sabah
Thanks Meter: 16
 
144 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
maybe the rom or the kernel having bug or something..berapa lama da?
10th May 2012, 06:06 PM   |  #5  
Mohamed Hegazy's Avatar
Senior Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 28
 
128 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Same problem here, i rarely have it but it has happened few times

Sent from my GT-I9100G using XDA
10th May 2012, 07:36 PM   |  #6  
OP Senior Member
Flag sabah
Thanks Meter: 16
 
144 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
What do you mean sometimes?i always getting the problem when i try connect earphone..
10th May 2012, 07:57 PM   |  #7  
ManticoreXtreme's Avatar
Member
Flag Selangor, Rawang.
Thanks Meter: 2
 
38 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
try using codeworkx kernel and see if it fix...
The Following User Says Thank You to ManticoreXtreme For This Useful Post: [ View ]
11th May 2012, 12:16 PM   |  #8  
OP Senior Member
Flag sabah
Thanks Meter: 16
 
144 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by ManticoreXtreme

try using codeworkx kernel and see if it fix...

can the kernel use on i9100g?
11th May 2012, 12:55 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2012
Try turning on bluetooth before plugging in the earphones, and leave it on during playback. Seems to work for me so far.

Lucifer_1.60uv-200Mhz Kernel, SuperROM#v3.1

Used RomToolbox to set cpu sliders to 400Mhz min., 1200Mhz max.

I know it sounds odd, but it seems to work. Hopefully this will get fixed once ICS arrives.
11th May 2012, 12:56 PM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2012
Since u r rooted.....
copy(merge) the audio folder provided by me to /sytem/etc

audio.rar=mediafire/?94dtkysdcht0zbf

sorry i'm a new user so can't put a url......

I'll recommend Root Explorer app to copy the folder.....

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes