FORUMS

Battery Life Guide Helps You Get More out of Your Device

Battery life is a primary concern when it comes to smartphones these days, and … more

Vinsic Doosl FM Transmitter Review – Accessory Review

A lot of vehicles come with stereos featuring Bluetooth connectivity. This … more

Nexus & Cookies: A More Focused Direction?

It is that time of the year again, and we are approaching the day where Android fans all over … more

LG G4 US Carrier Release Dates

The LG G4 was announced on April 29th with its Snapdragon 808 SoC, a welcomed change from its higher-end … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

help

10th May 2012, 04:14 PM |#1  
OP Senior Member
Flag sabah
Thanks Meter: 16
 
More
im using superrom v3.1+superatmos 3.3..when i connect earphone and lock the screen off,the phone was hang and not show up and the music just like lag..the screen goes black and i need reinsert the battery to reboot..any ideas??

sorry for my bad english..

and if someone from malaysia read this thread,please answer it..so i can make him/her to understand what my problem is..
Last edited by wan_6142; 10th May 2012 at 04:18 PM.
 
 
10th May 2012, 04:28 PM |#2  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
i sometimes have the problem on kuwo player and stock player. miui player and player pro have never encountered this problem. SuperROM 3.1 + codeworkx kernel
10th May 2012, 04:39 PM |#3  
Senior Member
Flag Penang
Thanks Meter: 12
 
More
y u no post this is Q&A thread?? well to answer ur ques.. mayb ur rom messed up ??
haven;t encountered any prob with superatmos kernel ver 3.3 and superom 3.1 while hearing songs with stock player
mayb u shud try using other players such as miui player ..
10th May 2012, 04:39 PM |#4  
OP Senior Member
Flag sabah
Thanks Meter: 16
 
More
maybe the rom or the kernel having bug or something..berapa lama da?
10th May 2012, 06:06 PM |#5  
Mohamed Hegazy's Avatar
Senior Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 28
 
Donate to Me
More
Same problem here, i rarely have it but it has happened few times

Sent from my GT-I9100G using XDA
10th May 2012, 07:36 PM |#6  
OP Senior Member
Flag sabah
Thanks Meter: 16
 
More
What do you mean sometimes?i always getting the problem when i try connect earphone..
10th May 2012, 07:57 PM |#7  
ManticoreXtreme's Avatar
Member
Flag Selangor, Rawang.
Thanks Meter: 2
 
More
try using codeworkx kernel and see if it fix...
The Following User Says Thank You to ManticoreXtreme For This Useful Post: [ View ]
11th May 2012, 12:16 PM |#8  
OP Senior Member
Flag sabah
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by ManticoreXtreme

try using codeworkx kernel and see if it fix...

can the kernel use on i9100g?
11th May 2012, 12:55 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Try turning on bluetooth before plugging in the earphones, and leave it on during playback. Seems to work for me so far.

Lucifer_1.60uv-200Mhz Kernel, SuperROM#v3.1

Used RomToolbox to set cpu sliders to 400Mhz min., 1200Mhz max.

I know it sounds odd, but it seems to work. Hopefully this will get fixed once ICS arrives.
11th May 2012, 12:56 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Since u r rooted.....
copy(merge) the audio folder provided by me to /sytem/etc

audio.rar=mediafire/?94dtkysdcht0zbf

sorry i'm a new user so can't put a url......

I'll recommend Root Explorer app to copy the folder.....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes