Post Reply

How to disable H+ and enable only H?

25th June 2014, 03:52 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
161 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
I suspect that the connection rate here is lower in H +, so I would test only in H. However, almost always connected to the H +, would like to know any code or application to disable H+ to test H.
25th June 2014, 06:51 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 3,206
 
7,088 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
You can't. It's all network side. You can only drop it back manually to 3G in the network settings but you'd find the speed of that intolerable.

Edit - Actually, I found this searching through my thousands of S2 bookmarks. I'm not sure if this will do what you're asking as I've not been through it thoroughly/tried myself as I don't need to, but I think it's probably your best shot at achieving what you're after.
Last edited by MistahBungle; 25th June 2014 at 01:08 PM.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
hspa hspa+ 3g enable desable
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes