Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,924 Members 44,938 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] how to recover note or memos .??

Tip us?
 
shooter00
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Feb 2014
Default [Q] how to recover note or memos .??

I restore my s2 to factory settings then I remembered my memos where gone. I have taken CWM recovery backup but when I restored the data file was corrupted. Please help
 
rohitarora27
Old
#2  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 34
Join Date: Jul 2013
Location: gurgaon
Post more details would be helpfull

Quote:
Originally Posted by shooter00 View Post
I restore my s2 to factory settings then I remembered my memos where gone. I have taken CWM recovery backup but when I restored the data file was corrupted. Please help
try restoring the backup via titanium backup by selecting
batch restore->restore apps with data->deselect all-> find the app by name you want to restore data -> run the restore
and you should be back to your lost memos



i think that should help .
if not tell me about your phone firmware and build and the cm you are running
The Following User Says Thank You to rohitarora27 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
shooter00
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by rohitarora27 View Post
try restoring the backup via titanium backup by selecting
batch restore->restore apps with data->deselect all-> find the app by name you want to restore data -> run the restore
and you should be back to your lost memos



i think that should help .
if not tell me about your phone firmware and build and the cm you are running
I tried what you said but whenever I restore backup from titanium backup phone restarts..I also tried to restore it in galaxy s3 but the app is different so it doesn't work..Thanks
 
rohitarora27
Old
#4  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 34
Join Date: Jul 2013
Location: gurgaon
Quote:
Originally Posted by shooter00 View Post
I tried what you said but whenever I restore backup from titanium backup phone restarts..I also tried to restore it in galaxy s3 but the app is different so it doesn't work..Thanks
did u perform restoring the backup with battery at more than 70%? if not trt it out .
After yhe phone rebooted as you say. did it work out?

Sent from my GT-I9100 using XDA Premium 4 mobile app
freaky geek
hit thanks if i hepled
The Following User Says Thank You to rohitarora27 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Uberharm
Old
(Last edited by Uberharm; 11th July 2014 at 08:16 PM.) Reason: unclear usage of cwm backup/titanium backup
#5  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 4
Join Date: Jul 2014
I've had some lost notes as well. My cwm backup file wasn't corrupted, but I still thought it was a lot of effort for a list/note or three to cwm restore twice. My conclusion was that it sadly was the only way to get them back. Restoring an app (through titanium) like notes will only work if you're on the same rom. So it should work on your s2 with a factory reset only. My guess is you should fix your titanium backup if it's not restoring properly.

I tried to look into the titanium backup files of my note app with no success but maybe you're better than me.
The Following User Says Thank You to Uberharm For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
shooter00
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Feb 2014
Its my battery problem it is spoiled sometime when I use camera phone restarts..
You gave the right solution Thank you for your time

cheers
 
rohitarora27
Old
#7  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 34
Join Date: Jul 2013
Location: gurgaon
Quote:
Originally Posted by shooter00 View Post
Its my battery problem it is spoiled sometime when I use camera phone restarts..
You gave the right solution Thank you for your time

cheers
you can maybe check the battery replacement options or maybe try a different rom as some of the rom have a bug that causes the phone to restart or go in a boot loop when any app is launched

also u can get your kernel settings checked cause they might not be compatible with the rom
battery replacement is recommended only if its run out of its recharge cycles
happy that i could be of help to you


hit thanks if i helped

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes