Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

I9100 loose imei, restored, lost again after few reboot

OP CyD.be

23rd August 2014, 06:45 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Hello, i have a problem with my phone and imei.

When i reboot i loose imei, i can restore and if i put my sim card after boot, i can use it. If i reboot i go back to 004999....

Any ideas ?
Tried flashs back to 2.3 4.1.2 and current on cyanogen11
23rd August 2014, 09:11 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
I see my nvdata.bin.md5 and the md5.bak are not the same

Is this the source of problem ?
24th August 2014, 11:09 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
I get my imei back with gs2 repair , it does correspond to my imei. The problem is if i do chmod 755 nv_data.bin, i get a 04999... Imei ...
30th August 2014, 12:07 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Could get it back:
Flashed 2.3.5, rooted, used gs2_repair, chowned nv_data.bin -> imei ok
30th August 2014, 12:14 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Flashed 4.1.2 imei ok, but no pin request.

Flashed cwm6 installed cm10.1.3 : imei and pincode ok. Call ok.

Flashed cm11: imei goes 04999


Why is this happening in cm11 and not cm10.1.3?

Is it permission on a file in efs ?

I would like to go cm11. Again
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes