FORUMS

[Q] i9100 loses network connection

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By Booger Johnson, Junior Member on 19th December 2011, 06:40 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
my i9100 sph-d710 has been flashed to boost mobile. my problem is i lose network connection daily and it seems to be more and more frequent. can anyone help?
 
 
19th December 2011, 06:54 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 4,486
 
More
Please explain what you have flashed to boost mobile as that looks to be the problem .

jje
19th December 2011, 07:10 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 906
 
More
Quote:
Originally Posted by Booger Johnson

my i9100 sph-d710 has been flashed to boost mobile. my problem is i lose network connection daily and it seems to be more and more frequent. can anyone help?

I think you're in the wrong place anyways. the sph-d710 is a completely different model of the Galaxy SII than the i9100. There is no such thing as a i9100 sph-d710.

The GT-i9100 is the international versions of the Galaxy SII, and the sph-d710 is the Sprint version of the Galaxy SII, also known as the Galaxy S2 Epic Touch 4g, or the Samsung Within.

I actually don't even see a forum for the Epic Touch 4g in xda, which is weird. There's a forum for the Epic 4g, which is the version that has a hardware keyboard... So I don't know where you should be, actually.

EDIT: I found the forum for the Epic 4g Touch - you want to be in THIS forum
Last edited by ctomgee; 19th December 2011 at 07:37 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes