Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Kernel panic upload mode

OP toonarmy4life

4th October 2012, 11:37 PM   |  #1  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
198 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Can someone help please i keep getting kernel panic upload mode everytime i open a apps info.

Heres my specs
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1349386551853.jpg
Views:	490
Size:	52.0 KB
ID:	1376234  
4th October 2012, 11:56 PM   |  #2  
Jokesy's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 1,151
 
3,388 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by toonarmy4life

Can someone help please i keep getting kernel panic upload mode everytime i open a apps info.

Heres my specs

try this:

1. Download Siyah kernel version 3.5.2 (very stable for your Android version, i.e ICS 4.0.3) or Download another kernel like Speedmod, N.e.a.k. etc

2. Download Kernel cleaning script

3. Boot to CWM reocovery
- Flash Kernel cleaning script (the one you just downloaded)
- Flash Siyah kernel 3.5.2 (or any of the recommended kernels)
- reboot phone.

done.
5th October 2012, 12:06 AM   |  #3  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
198 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Thanks but could i just restore a backup that i made before i installed siyah kernel so ill be back on stock kernel? Will that work n fix the problem or not ?
5th October 2012, 12:08 AM   |  #4  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
198 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Or is it possable to flash my stock kernel through cwm?
5th October 2012, 12:29 AM   |  #5  
Jokesy's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 1,151
 
3,388 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by toonarmy4life

Thanks but could i just restore a backup that i made before i installed siyah kernel so ill be back on stock kernel? Will that work n fix the problem or not ?

Yes.

1. What was the version of the CWM recovery you used to create the backup?

2. What is the version of your present CWM recovery?
5th October 2012, 12:34 AM   |  #6  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
198 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
I dont know which cwm version i used to back up it came with rachmat3 method i think and i have 6.6.0.5 now but ill go check now incase im wrong
5th October 2012, 12:45 AM   |  #7  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
198 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
My current cwm is cwmr touch v5.5.0.4

Would it be possable to flash my stock kernel using my current kernel (siyah kernel) which has the above cwm version because if i could that would be great
5th October 2012, 01:30 AM   |  #8  
Jokesy's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 1,151
 
3,388 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by toonarmy4life

My current cwm is cwmr touch v5.5.0.4

Would it be possable to flash my stock kernel using my current kernel (siyah kernel) which has the above cwm version because if i could that would be great

1. Try to restore your backup in CWM recovery,

if it fails then,

2. Flash the latest Siyah kernel first, then restore your backup.
5th October 2012, 02:00 AM   |  #9  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
198 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Could you get me a stock kernel that is safe and that i can flash through siyah kernel please or send me a link to right kernel.
And if i go back to stock will i lose root? Because i really want my stock phone back i wish a didnt root it

This one is my old kernel but i cant find it:
3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505
se.infra@SEP-94 #3

I have 3 backups
The first backup i made was when i rooted using rachmat3 method
2nd
Was with the cwm u gave me 2 flash siyah kernel with. It was cwm-notouch-6.0.1.2-i9100.zip
3rd
I made this backup with siyah kernel but im getting kernel panic anyway im telling u all this because wen i check the md5 file size in each back up my first 2 backups are way smaller then my latest backup heres how they look
Why are they so different
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1349394964787.jpg
Views:	124
Size:	92.0 KB
ID:	1376464   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1349395046440.jpg
Views:	112
Size:	92.0 KB
ID:	1376466   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1349395097448.jpg
Views:	102
Size:	92.0 KB
ID:	1376470  
5th October 2012, 02:19 AM   |  #10  
Jokesy's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 1,151
 
3,388 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
restore your first or second backup. Both contains your original kernel.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes