FORUMS

Two New Moto X and New Moto G – Specs & Details

Today’s Moto event just ended and now we have a clear look at all of … more

How Strong Is Your Connection? – XDA Xposed Tuesday

Everyone is always talking about their bars. How many bars of WiFi do they … more

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

Kernel panic upload mode

211 posts
Thanks Meter: 23
 
By toonarmy4life, Senior Member on 4th October 2012, 10:37 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Can someone help please i keep getting kernel panic upload mode everytime i open a apps info.

Heres my specs
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1349386551853.jpg
Views:	510
Size:	52.0 KB
ID:	1376234  
 
 
4th October 2012, 10:56 PM |#2  
Jokesy's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 1,156
 
More
Quote:
Originally Posted by toonarmy4life

Can someone help please i keep getting kernel panic upload mode everytime i open a apps info.

Heres my specs

try this:

1. Download Siyah kernel version 3.5.2 (very stable for your Android version, i.e ICS 4.0.3) or Download another kernel like Speedmod, N.e.a.k. etc

2. Download Kernel cleaning script

3. Boot to CWM reocovery
- Flash Kernel cleaning script (the one you just downloaded)
- Flash Siyah kernel 3.5.2 (or any of the recommended kernels)
- reboot phone.

done.
4th October 2012, 11:06 PM |#3  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Thanks but could i just restore a backup that i made before i installed siyah kernel so ill be back on stock kernel? Will that work n fix the problem or not ?
4th October 2012, 11:08 PM |#4  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Or is it possable to flash my stock kernel through cwm?
4th October 2012, 11:29 PM |#5  
Jokesy's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 1,156
 
More
Quote:
Originally Posted by toonarmy4life

Thanks but could i just restore a backup that i made before i installed siyah kernel so ill be back on stock kernel? Will that work n fix the problem or not ?

Yes.

1. What was the version of the CWM recovery you used to create the backup?

2. What is the version of your present CWM recovery?
4th October 2012, 11:34 PM |#6  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
I dont know which cwm version i used to back up it came with rachmat3 method i think and i have 6.6.0.5 now but ill go check now incase im wrong
4th October 2012, 11:45 PM |#7  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
My current cwm is cwmr touch v5.5.0.4

Would it be possable to flash my stock kernel using my current kernel (siyah kernel) which has the above cwm version because if i could that would be great
5th October 2012, 12:30 AM |#8  
Jokesy's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 1,156
 
More
Quote:
Originally Posted by toonarmy4life

My current cwm is cwmr touch v5.5.0.4

Would it be possable to flash my stock kernel using my current kernel (siyah kernel) which has the above cwm version because if i could that would be great

1. Try to restore your backup in CWM recovery,

if it fails then,

2. Flash the latest Siyah kernel first, then restore your backup.
5th October 2012, 01:00 AM |#9  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Could you get me a stock kernel that is safe and that i can flash through siyah kernel please or send me a link to right kernel.
And if i go back to stock will i lose root? Because i really want my stock phone back i wish a didnt root it

This one is my old kernel but i cant find it:
3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505
se.infra@SEP-94 #3

I have 3 backups
The first backup i made was when i rooted using rachmat3 method
2nd
Was with the cwm u gave me 2 flash siyah kernel with. It was cwm-notouch-6.0.1.2-i9100.zip
3rd
I made this backup with siyah kernel but im getting kernel panic anyway im telling u all this because wen i check the md5 file size in each back up my first 2 backups are way smaller then my latest backup heres how they look
Why are they so different
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1349394964787.jpg
Views:	130
Size:	92.0 KB
ID:	1376464   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1349395046440.jpg
Views:	116
Size:	92.0 KB
ID:	1376466   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1349395097448.jpg
Views:	106
Size:	92.0 KB
ID:	1376470  
5th October 2012, 01:19 AM |#10  
Jokesy's Avatar
Senior Member
Flag Lagos
Thanks Meter: 1,156
 
More
restore your first or second backup. Both contains your original kernel.
5th October 2012, 01:27 AM |#11  
toonarmy4life's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Do i need to do wipes? If so which wipes

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes