XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more

Unlock Hidden Camera Settings on Your Moto G

At one point in time or another, weve all gotten very fiddly with the camera settings on our … more
Post Reply

[Q] kitkat -- Slim saber 4.4.2 unofficial : bootloop

8th January 2014, 03:44 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Navi mumbai
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
i installed 5th jan build of Slim saber 4.4.2. every thing went fine for 12 hours then suddenly my phone froze. when i hard booted it, it got stuck in slim saber logo. what to do? i have tried wiping cache and dalvik and floahing previous builds but no use. is system wipe the only option?
8th January 2014, 03:57 PM   |  #2  
OP Junior Member
Flag Navi mumbai
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Slim saber 4.4.2 : bootloop contd
.... i updated to 5th jan build from 2nd Jan build which was working fine. before that i had 31st dec build for 4 days working fine
8th January 2014, 05:20 PM   |  #3  
mohaxs's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
104 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by shekharpati

i installed 5th jan build of Slim saber 4.4.2. every thing went fine for 12 hours then suddenly my phone froze. when i hard booted it, it got stuck in slim saber logo. what to do? i have tried wiping cache and dalvik and floahing previous builds but no use. is system wipe the only option?

Try to flash with stock ROM bro.... then do it again
8th January 2014, 05:56 PM   |  #4  
OP Junior Member
Flag Navi mumbai
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
wiped it clean
Quote:
Originally Posted by mohaxs

Try to flash with stock ROM bro.... then do it again

I was trying to save wiping the data... but neways i finally wiped and did a clean install of 2nd january build. restoring apps now.

Thanks for replying, though
8th January 2014, 06:11 PM   |  #5  
Vivek_Neel's Avatar
Recognized Contributor
Flag chennai
Thanks Meter: 19,220
 
7,450 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shekharpati

I was trying to save wiping the data... but neways i finally wiped and did a clean install of 2nd january build. restoring apps now.

Thanks for replying, though

Good.

Now Add solved to your thread mate.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
8th January 2014, 06:33 PM   |  #6  
mohaxs's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
104 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by shekharpati

I was trying to save wiping the data... but neways i finally wiped and did a clean install of 2nd january build. restoring apps now.

Thanks for replying, though

And mean the problem has been solved. Change your thread icon
22nd January 2014, 03:14 PM   |  #7  
OP Junior Member
Flag Navi mumbai
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
change thread icon
Quote:
Originally Posted by mohaxs

And mean the problem has been solved. Change your thread icon


how to change the thread icon?
22nd January 2014, 03:23 PM   |  #8  
Christiaan91's Avatar
Senior Member
Flag Everywhere
Thanks Meter: 289
 
963 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shekharpati


how to change the thread icon?

You don't have to change the icon, only the title. add [SOLVED] to it.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes