Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Missing Status/Notification Bar (Even after reflashing!!)

OP Cloud203

24th January 2014, 12:02 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hello everyone. I'm having the exact same problem some other users were experiencing in these threads here:

1: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2345276
2: http://forum.xda-developers.com/nexu...4-2-2-t2191984
3: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1317826
4: http://forum.cyanogenmod.com/topic/4...ification-bar/

My status/notification bar is gone. I can't get any notifications. The best I get is a vibration. Holding the home button does nothing anymore. I'm at my wits end with this problem!!!

I'm running CyanogenMod 10.1.3 Stable. I've never had this issue before, and I'm unaware of any apps that could be causing this issue. Unlike the 3 threads above, reflashing the ROM, or SystemUI.APK does nothing to fix this issue. I've tried clearing the cache/dalvik cache, as well as fixing permissions. I've done everything short of a factory reset/Data wipe.... I really don't want to have to do that though...

Any ideas?
Last edited by Cloud203; 24th January 2014 at 12:08 AM.
24th January 2014, 04:24 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Bump! Getting pretty desperate for some advice here... I've been googling/searching and trying various fixes, flashes, etc. and my phone is still screwed up.

The most recent thing I tried was flashing the framework-res.apk to system/etc/ but that didn't work either..


Anyone?
24th January 2014, 05:22 PM   |  #3  
Vivek_Neel's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Flag chennai
Thanks Meter: 20,415
 
7,935 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Cloud203

Bump! Getting pretty desperate for some advice here... I've been googling/searching and trying various fixes, flashes, etc. and my phone is still screwed up.

The most recent thing I tried was flashing the framework-res.apk to system/etc/ but that didn't work either..


Anyone?

Flash rom
Flash gapps again with out wipes


Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
24th January 2014, 06:47 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by corruptionfreeindia

Flash rom
Flash gapps again with out wipes


Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Just tried it. Same result. =/
25th January 2014, 07:50 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I still haven't found a solution to this problem... If anyone can help me out, please do..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes