Post Reply

Network Problem

OP Omaxe

16th August 2012, 03:52 PM   |  #1  
Omaxe's Avatar
OP Senior Member
Flag Patiala
Thanks Meter: 222
 
884 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Hi Guys,

Lets come on the topic.

My phone had alot of scratches on Camera so i decided to change the full Body.

And i got it changed for 1000 INR.

So when i got it changed i Returned home and noticed there's 0-1 Bars of network.

I tried Restarting Phone too.

After that i inserted the Sim in My Samsung Galaxy Ace+

And.. Network Full.. and i was like what the f...

After that i re inserted the sim in my S II and.. No Network.. Maximum 1 Bar..

So maybe the Problem with new body? Please Help me out..

Sent via Nokia 1100
16th August 2012, 04:02 PM   |  #2  
theunderling's Avatar
Senior Member
Flag on top of your mother
Thanks Meter: 750
 
1,849 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Does the phone take BETTER pics now.And did you check the new bit under your microscope to check its scratch free.

Maybe the repairer has cocked it up or nicked your antenna cable.

Sent from my GT-I9100 using xda premium
The Following User Says Thank You to theunderling For This Useful Post: [ View ]
16th August 2012, 04:44 PM   |  #3  
Omaxe's Avatar
OP Senior Member
Flag Patiala
Thanks Meter: 222
 
884 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Just tell me the way to fixx it.. It sucks

Edit: Fixed!! The Repairer forgot to shift the antenna + speaker from old body to new body..

I managed to do this anyways thanks

Sent via Nokia 1100
Last edited by Omaxe; 16th August 2012 at 05:09 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes