Post Reply

[Q] Please Help SGS2- SHW-M250S Korean Model No Service Indoors

OP Ogeerster

9th February 2014, 01:06 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hi Good day,

I am really hoping that someone here can assist me in solving this problem.

I am from Trinidad & Tobago. I purchased a Samsung Galaxy S2 which came with GB stock firmware. when i returned to my country, i tried to upgrade the software to Jellybean via Odin where the battery died and the phone was hard bricked. I viewed many of the threads and finally sent my phone to mobiletech in Texas for Jtag service (Josh). When the phone returned to me, it worked fine except there was no service. I spoke to Josh, the owner of Mobiletech who assisted me in re-flashing the phone but still no service. He explained to me that the phone is a SHW-M250S Korean model disguised in a SGS2 Shell. I ONLY have service outside for brief moments, but the service loses during motion. As soon as i enter my house or any enclosed area, i get NO SERVICE. The Wifi works perfectly fine.
I am open to all suggestions.
Thank You.
10th February 2014, 08:13 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Ogeerster

Hi Good day,

I am really hoping that someone here can assist me in solving this problem.

I am from Trinidad & Tobago. I purchased a Samsung Galaxy S2 which came with GB stock firmware. when i returned to my country, i tried to upgrade the software to Jellybean via Odin where the battery died and the phone was hard bricked. I viewed many of the threads and finally sent my phone to mobiletech in Texas for Jtag service (Josh). When the phone returned to me, it worked fine except there was no service. I spoke to Josh, the owner of Mobiletech who assisted me in re-flashing the phone but still no service. He explained to me that the phone is a SHW-M250S Korean model disguised in a SGS2 Shell. I ONLY have service outside for brief moments, but the service loses during motion. As soon as i enter my house or any enclosed area, i get NO SERVICE. The Wifi works perfectly fine.
I am open to all suggestions.
Thank You.

Can Anyone help me on this matter? Or have any ideas what has now happened to the phone after J-Tagging for this no service indoors to occur?
Thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes