Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] problem when recording video in CM11 4.4.4, not play the sound of those videos

OP saykjavi

29th July 2014, 05:15 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
First, sorry for my bad english

I have a problem when recording video in CM11 4.4.4, records the video but does not play the sound of those videos, you only hear noise. IF I play videos downloaded or sent by wassap me if you hear well.

I tried to change the audio codec but the video camera is not going to either.

Can anyone help me?.
29th July 2014, 06:14 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by saykjavi

First, sorry for my bad english

I have a problem when recording video in CM11 4.4.4, records the video but does not play the sound of those videos, you only hear noise. IF I play videos downloaded or sent by wassap me if you hear well.

I tried to change the audio codec but the video camera is not going to either.

Can anyone help me?.

I am also newbie to rom and stuff. But I have heard keeping video recording to 720p eliminates lot of problem in kitkat roms. Have you tried mx camera(video) app? See if problem persists!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes