Post Reply

[q] gs2 ics rom

OP maplestoryps

28th February 2012, 11:27 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Hi.

Yesterday I flashed the XXLPH (4.0.3) ICS ROM.

After using it for a night, I don't really like the new improvements so I flashed back my stock rom DXKL3 (2.3.6)

After flashing back I was brought to the set-up screen, but immediately, many pop-ups appeared, saying that so and so program, have encountered something and had to force close. So basically I cant go pass the set-up, was stuck there.

Can anyone please help me.

I've currently flashed back the XXLPH ICS ROM so that I can operate my phone.

Please help me. All help will be greatly appreciated.

Cheers (:
28th February 2012, 11:41 AM   |  #2  
edwardeutsch's Avatar
Senior Member
Flag Milano
Thanks Meter: 69
 
346 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
1- Try wipe data, cache, dalvik
2- Flash your rom and than reflash it again
3- Dont do wipe and try to startup

Tapatalk on SGSII (Powered by CheckROM RevoHD V6, SiyahKernel 2.6.12 + MagicConfig 0.3.1, Modem KI4)
28th February 2012, 11:47 AM   |  #3  
cooza's Avatar
Recognized Contributor
Flag Annandale N.J.
Thanks Meter: 3,963
 
4,138 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
The best way back from a BETA ICS version is a nandroid backup.Try the following and see if it works,
1.Flash the old i9100 GB bootloader in PDA via Odin.Its already a tar. file so just stick it in PDA and hit start without touching anything else.
2.Re-flash you old firmware.If you get stuck here then flash the kernel only.
3.Factory reset,from recovery even if its not booting,then restore with Titanium.

Give that a go.BETA firmwares are known for this sort of thing so nandroid backup are a lifesaver.
Attached Files
File Type: tar GT-I9100_OLD_BOOTLOADER.tar - [Click for QR Code] (1.26 MB, 6 views)
28th February 2012, 01:03 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Ouhkay. Thanks for all the information! Really appreciate it!

Im going to try it first and then get back to you guys, Thanks once again!
28th February 2012, 01:08 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Finland
Thanks Meter: 157
 
780 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Did you know anyone is allowed to use search button

Sent from my sgs2 running cm9 using xda app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes