FORUMS

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more

Other than XDA (of Course), What’s Your Favorite Site That Covers Android?

There is a number of other great sites that cover … more

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] S2 i9100 PROBLEM!

21st January 2014, 11:34 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
2 days ago i decided to root my samsung galaxy S2 i9100, after i rooted the phone i got a yellow triangle at the boot up screen which i then used triangle away, then my battery started to die very quickly it gets to 50% the screen flickers and then dies and tells me i have only 1% battery life.. i read that it could be the kernel, i was using siyah i think thats how it spelt so i then flashed the philsZ kernel and recovery.. thats has done nothing i still get the screen flicker and shut down at 50%, any ideas off what this is? is there a fix? do i have to spend any money to fix it ect, thanks.
 
 
21st January 2014, 11:55 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 3,218
 
More
Back to completely stock first to test, if problem persists new battery, if problem still persists replace USB board/port.
The Following User Says Thank You to MistahBungle For This Useful Post: [ View ]
21st January 2014, 12:04 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by MistahBungle

Back to completely stock first to test, if problem persists new battery, if problem still persists replace USB board/port.

Okay thanks for the help
The Following User Says Thank You to LSUK92 For This Useful Post: [ View ]
21st January 2014, 12:21 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 3,218
 
More
No worries Any questions/whatever, post here again.
The Following User Says Thank You to MistahBungle For This Useful Post: [ View ]
21st January 2014, 12:31 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by MistahBungle

No worries Any questions/whatever, post here again.

okay, one more question.. when i put my phone on charge, the charger is loose in the port it still charges fines but i have to either place the phone on a surface of hold the charger in so it doesnt fall out i have tried other chargers and its the same with them, the port looks fine from what i can see the charger is just loose, so any ideas on how to fix/make the charger stay in firmly?
21st January 2014, 02:04 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 3,218
 
More
Sounds like the board/port is either loose or not working as it should & needs replacing. You could always open the phone up & take a look/make sure it's in its right place. If after you've done that it's still causing problems, KeithRoss39 has a guide in the General section on replacing the board/port - it's quick/cheap (maybe US$15 or less)/easy to do yourself, his guide has all the info you need to get that done.

Edit - If that's happening with different cables, then it's obviously the port (either loose or needs replacing).
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes