Solved: [Q] Help, Complete(Write) operation failed. ODIN

13 posts
Thanks Meter: 7
By sirdeiu, Junior Member on 7th July 2011, 01:21 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi, while trying to flash Lulz build 3 kernel using Odin, the process stopped with Complete(Write) operation failed. Now it seems I can't flash nothing (tried flashing Litening 1.5 again, even stock FW from samfirmware), also I've got the Phone-Triangle-PC icon.
Please help. (If anything can be done still...)

Here are the error messages:

So after this little fun ride...changing my usb port to a rear one (I was using the front panel one before), reinstalled my drivers and ODIN worked again.


Can be closed...
Last edited by sirdeiu; 7th July 2011 at 02:07 AM. Reason: Solved
The Following 4 Users Say Thank You to sirdeiu For This Useful Post: [ View ]
21st August 2011, 09:54 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
Thumbs up It worked !!!!!
I did exactly what you did & the update worked fine

Thanks. I was starting to freak out

Thumb UP
24th April 2012, 11:10 PM |#3  
Flag Dronten
Thanks Meter: 1
Thanks, it worked.
Seems very strange, in 2 years of flashing this has never happened to me. Always used the front ports.
13th May 2013, 12:04 AM |#4  
Thanks Meter: 14
Originally Posted by rienkandroid

Thanks, it worked.
Seems very strange, in 2 years of flashing this has never happened to me. Always used the front ports.

Weird stuff indeed but I can confirm this worked for me too. Thanks.
13th May 2013, 01:03 AM |#5  
gastonw's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,779
Always try all ports when odin fails.
Laptop's ports are better.

Sent from the little guy
14th May 2013, 04:16 AM |#6  
king_below_my_lord's Avatar
Senior Member
Flag Thrissur,Kerela
Thanks Meter: 319
This little info is technically and logically not so sound but still I think that we should explore all methods whether it sounds weird or impossible.

And since several people(not only the people here) reported it is working I will keep it as a good find.

But something similar happened to a pendrive of mine and I know what I did wrong, so I think I also have a slight and partial idea why this might happen.

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app
8th February 2015, 07:25 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
im getting those errors..also..I've done just about every option..I encountered this issues
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes