5,593,650 Members 40,443 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Stupid mistake with texdroid app and touchwiz doesn't work anymore

Tip us?
 
desperados988
Old
#1  
desperados988's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 45
Join Date: Aug 2012
Exclamation [Q] Stupid mistake with texdroid app and touchwiz doesn't work anymore

Hello guys, I wanted to increase the dpi with texdroid but I have exagerated and now the touchwiz doesn't work and I cannot fix the mistake. Someone can help me? Thnx
 
doctor_droid
Old
#2  
doctor_droid's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1586
Posts: 3,578
Join Date: Oct 2012
Just flash stock rom through odin without wipe
 
desperados988
Old
#3  
desperados988's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 45
Join Date: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by doctor_droid View Post
Just flash stock rom through odin without wipe
I forgot to tell you that I have the NeatROM. So do I have to do the same? Flash the neatROM without wipe from recovery?
 
wulsic
Old
#4  
wulsic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 101
Posts: 211
Join Date: Aug 2013
Location: Nijmegen
Yes you can reflash it cause dpi was in the build.prop I believe and if you want higher dpi then find some touchwiz launcher with support for different dpi

Verstuurd vanaf mijn GT-I9100 met Tapatalk
FASTBOOT MODE
PRODUCT_NAME - mako
VARIANT - mako 16GB
HW VERSION - rev_10
BOOTLOADER VERSION - MAKOZ30D
BASEBAND VERSION - M9615A-CEFWMAZM-2.0.1700.98
ROM VERSION - Vanilla Unicorn Beta
RECOVERY - philz touch recovery
SIGNING - production
SECURE BOOT - enabled
LOCK STATE - unlocked


My Work:
 
Vivek_Neel
Old
#5  
Vivek_Neel's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 15918
Posts: 5,869
Join Date: Dec 2012
Location: chennai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by desperados988 View Post
Hello guys, I wanted to increase the dpi with texdroid but I have exagerated and now the touchwiz doesn't work and I cannot fix the mistake. Someone can help me? Thnx
There is guide by @MyLifeRocks10 which explains you how to mod tw launcher

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 
doctor_droid
Old
#6  
doctor_droid's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1586
Posts: 3,578
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by desperados988

I forgot to tell you that I have the NeatROM. So do I have to do the same? Flash the neatROM without wipe from recovery?
Yes just flash without wipe
 
desperados988
Old
#7  
desperados988's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 45
Join Date: Aug 2012
Thank guys problem solved.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...