Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] "Vibrate only" not possible on the S2?

OP Kombian

10th March 2014, 11:30 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Copenhagen, Denmark
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Hi,

my colleague has a Galaxy S2. He's wondering if there's a "Vibrate only" on his phone. I know my S3 had this setting, back when it was stock, but does the stock S2 have it? Any help is greatly appreciated.

Best regards,

Kombian.
11th March 2014, 12:15 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
197 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Yes, one notch below silent.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to cowbutt For This Useful Post: [ View ]
11th March 2014, 12:51 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Copenhagen, Denmark
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by cowbutt

Yes, one notch below silent.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Thank you. I'll let him know tomorrow.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes