Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,086 Members 54,273 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] weird...can't flash specific roms

Tip us?
 
biep99
Old
(Last edited by biep99; 21st May 2014 at 07:06 AM.)
#1  
biep99's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 20
Join Date: Jul 2010
Location: ghent
Default [Q] weird...can't flash specific roms

could someone help me out here ?
I flashed roms numerous times already.
Last one I did was the wizzkat rom.
Now when I want to flash another rom, stock or any other it keeps ending up in bootloop.
The only rom I can flash again and which works is this wizzkat rom.
I wiped cache and dalvik cache....everything actually...
I wanted to sell my sgs so I wanted to put back on a stock rom through odin or through recovery. It flashes and all went well, but....I'm getting a bootloop untill I reflash this wizzkat rom.
Beats me....I do not understand why or how I can fix this....
Anybody an idea ????
Thanks for helping me out.
 
wulsic
Old
#2  
wulsic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 553
Posts: 622
Join Date: Aug 2013
Location: Nijmegen
Did you do an full wipe before?
Wipe data factory reset and format /system and dalvik cache. Cause previous files from wizzkat could still exist and conflict with your new rom.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 4 met Tapatalk
Devices i owned
Htc Elf-Htc Google Nexus One-LG Optimus 2X-Samsung Galaxy S2-LG Nexus4

My status:
HDD Half working :/ Ubuntu went black. Windows first 60FPS with Titanfall now 20-30 with laggspikes to 0FPS Time for a replacement soon..
Phoneless nothing to customize now so bored...

HIT the button
 
banjara
Old
#3  
banjara's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 380
Join Date: Mar 2014
Location: Bangalore
You can try gs2romnuke and gs2romwipe scripts by hawker before flashing other rom.
Galaxy S2
ROM: SlimSaber 4.3.1
 
biep99
Old
#4  
biep99's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 20
Join Date: Jul 2010
Location: ghent
Quote:
Originally Posted by wulsic View Post
Did you do an full wipe before?
Wipe data factory reset and format /system and dalvik cache. Cause previous files from wizzkat could still exist and conflict with your new rom.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 4 met Tapatalk
Yep, done all that, of course !
 
MistahBungle
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 3205
Posts: 7,088
Join Date: Nov 2011
Flash the 3 part stock firmware linked to in Hopper8's 'Odin troubleshooting' thread stickied in General (and a stock rom for your country/carrier after if you want, given you're selling the phone). This will wipe your phone properly & remove any remnants of previous roms which are probably causing problems.
If it's important enough to cause you grief if it's lost, back it up. No excuses
Trolling for thanks is lame
Does Samsung's auto-brightness implementation crap drive you to self-harm ? A solution !
Failure to search is the leading cause of male impotence on XDA
If you don't know how to recover if things go wrong, what are you doing flashing custom roms ?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes