Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[KERNEL][19FEB] SiyahKernel v6.0b5

OP gokhanmoral

15th April 2012, 10:26 PM   |  #4141  
Senior Member
Flag Hermosillo
Thanks Meter: 52
 
329 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by Silent3sniper

I can't find a way to donate? Am I blind? I'm using this kernel since gingerbread and it's about time to support the dev for it.

I suggest you add information about this on http://www.gokhanmoral.com/ (top corner or sth.)

Thanks for your work!

See first post, under gm username there it is the DONATE TO ME button
15th April 2012, 10:26 PM   |  #4142  
TheWizardbc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 161
 
286 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Silent3sniper

I can't find a way to donate? Am I blind? I'm using this kernel since gingerbread and it's about time to support the dev for it.

I suggest you add information about this on http://www.gokhanmoral.com/ (top corner or sth.)

Thanks for your work!

Use the donate button on the left side below his name
http://forum.xda-developers.com/donatetome.php?u=289089
15th April 2012, 10:27 PM   |  #4143  
KroonBerg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
250 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Swapping primary and secondary ROMs.
Hey there!

I can't seem to be able to swap primary and secondary ROMs, when I click the option in CWM I just get

"Not enough space on SD.
Available: 0.00MB Needed: 0.00MB"

Which is weird for two reasons;
1. According to my logic that should work just fine.
2. I do have more than 0.00MB of free space on my SD card.

Any ideas?
15th April 2012, 10:33 PM   |  #4144  
AvRS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,630
 
4,291 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by czesiu

I did not use blinking
(wakelocks from the app? - then what's the point?)

I was just passing on what Gok mentioned after he released rc3. If there are wakelocks it would be from the app but not saying there are. It was definitely confirmed as working by numerous people since release so not sure what the problem could be as you're the first person I've seen mention it.
Quote:
Originally Posted by razor 116

BLN does not work at all for me on HydrogenICS, what procedure did you do to get it to work?

I don't use that ROM and don't actually use BLN so unfortunately can't help with either I was just re-iterating points made by Gok.
Quote:
Originally Posted by Mario1968

What colours do you prefer?
What I've just written maybe it's only fantasy, but nobody would have ever believed that Gokhan would have been able to make the dual boot features actually inbuilt in Siyah......
I look forward to Gokhan's answer...

That's much better just not something so bright especially if you want people to be able to read it

I took what I said from information posted at the beginning of the dual-boot release as they definitely require 2 separate kernels but like you said who knows what this man can achieve.
The Following 2 Users Say Thank You to AvRS For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 10:36 PM   |  #4145  
Member
Thanks Meter: 16
 
84 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by marcosxd

See first post, under gm username there it is the DONATE TO ME button

Quote:
Originally Posted by TheWizardbc

Use the donate button on the left side below his name
http://forum.xda-developers.com/donatetome.php?u=289089


Haha, thanks guys. Turns out I am indeed blind.
15th April 2012, 10:38 PM   |  #4146  
DarkMenTH's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
150 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Hello,wrong or missing in the changelog rc4 option Hide logo?
15th April 2012, 10:39 PM   |  #4147  
yaronAD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 106
 
550 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by danielsf

Happened to me, you just need to force close the app, and open the app again to get it working. I hope this helps

Yep...wired thing
after few times - it suddenly started to work ....


Is there a EXTeaks guide / Post ? with instructions and Recommended settings ?
15th April 2012, 10:39 PM   |  #4148  
Senior Member
Flag Buenos Aires
Thanks Meter: 29
 
295 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by DarkMenTH

Hello,wrong or missing in the changelog rc4 option Hide logo?

Read two or three pages back. There is the answer
The Following User Says Thank You to bragon2010 For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 10:41 PM   |  #4149  
Senior Member
Thanks Meter: 102
 
174 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by Crescendo Xenomorph

The way is to use AriesPart.apk. I have search for the S2 version that can be accessed directly (Galaxy S2 Settings) but unable to find one.
The S1 version FC in my phone after first calibration.

Maybe Gokhan could look into that source (AriesPart.apk) from CM9 repo and integrate that in ExTweaks?

Thanks for digging it up .
I could not really find the correct sources (it seems), what I found is located here in CyanogenMod-Repo:
https://github.com/CyanogenMod/andro...ice/Mdnie.java
This, however, appears to access some sysfs-interface we do not have, so it should not work .
Do you have a link to the sources for the AriesPart.apk you were using?
15th April 2012, 10:44 PM   |  #4150  
schnuffdroid's Avatar
Senior Member
Flag dahoi
Thanks Meter: 86
 
269 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by DarkMenTH

Hello,wrong or missing in the changelog rc4 option Hide logo?

didn't work and was kicked out for now...

The Following User Says Thank You to schnuffdroid For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
battery life, cwm touch 6.0.1.1, dualboot, extweaks with sound booster, ics, jelly bean, kernel that walk in the path of heaven, legendary, stable, stweaks
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes