FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[KERNEL][19FEB] SiyahKernel v6.0b5

3,744 posts
Thanks Meter: 25,756
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
16th April 2012, 01:56 PM |#4261  
Crescendo Xenomorph's Avatar
Senior Member
Flag Garden of Time
Thanks Meter: 1,342
 
Donate to Me
More
Talking
Quote:
Originally Posted by Alson McLaren

OK this is realy UNBELIEVABLE!!!!!!

the Wi Fi toggle issue still exist!!!!!

even after flashing the rc4!!!

anyone still having this problem??!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WARNING!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!JUST SMASH YOUR PHONE TO YOUR WIFI AP, IT'LL SOLVE THE TOGGLING ISSUE FOR GOOD!!!!!!!!!!!!!!

The Following 5 Users Say Thank You to Crescendo Xenomorph For This Useful Post: [ View ]
 
 
16th April 2012, 01:57 PM |#4262  
Senior Member
Thanks Meter: 166
 
More
Quote:
Originally Posted by Alson McLaren

OK this is realy UNBELIEVABLE!!!!!!

the Wi Fi toggle issue still exist!!!!!

even after flashing the rc4!!!

anyone still having this problem??!!!!!!!!!!!!!!

Maybe all the oil and sand down there is interfering with your wifi ...

boba
16th April 2012, 01:57 PM |#4263  
Senior Member
Flag Como Lake
Thanks Meter: 26
 
More
Quote:
Originally Posted by Daniele150cv

Hi Gokhan
Please name correct the file .zip with the version instead of generic "Siyah-3" ;)..my download folder is in a total confusion xD
Great work! :)

Inviato dal mio GT-I9100 usando Tapatalk

every download i rename the files

Sent from my Revue using Tapatalk
16th April 2012, 01:58 PM |#4264  
Crescendo Xenomorph's Avatar
Senior Member
Flag Garden of Time
Thanks Meter: 1,342
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boba23

Maybe all the oil and sand down there is interfering with your wifi ...

boba

Hahahahaha... ROFLMAO...
Or maybe the wifi AP is buried deep below the sands...
16th April 2012, 02:10 PM |#4265  
Senior Member
Flag Southampton
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by AvRS

Incase you missed it Gok has re-released rc4 with fixes

Yes I had missed it. I do wish he wouldn't do that, he's not exactly going to run out of numbers. How are you meant to know which RC4 you have got installed?
16th April 2012, 02:17 PM |#4266  
AvRS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,633
 
More
Quote:
Originally Posted by Happy_Jack

Yes I had missed it. I do wish he wouldn't do that, he's not exactly going to run out of numbers. How are you meant to know which RC4 you have got installed?

He did state his reasons as wasn't at his office or something and was easier to re-release then create a new release for a minor change. He doesn't make a habit of it but it's up to him at the end of the day, just puts more importance on users reading the thread properly and fully which is always a good thing.
16th April 2012, 02:25 PM |#4267  
Account currently disabled
Flag Kolkata
Thanks Meter: 1,385
 
More
Quote:
Originally Posted by Alson McLaren

OK this is realy UNBELIEVABLE!!!!!!

the Wi Fi toggle issue still exist!!!!!

even after flashing the rc4!!!

anyone still having this problem??!!!!!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by dee163

Nope

Sent from my GT-I9100 using xda premium

Quote:
Originally Posted by hshah

Mate, I think there is something wrong with your keyboard... the ! key seems to be stuck. If its not the keyboard then your attitude is broken, so if I were you I would have a long hard think before coming back to post your rubbish here.

Quote:
Originally Posted by Crescendo Xenomorph

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WARNING!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!JUST SMASH YOUR PHONE TO YOUR WIFI AP, IT'LL SOLVE THE TOGGLING ISSUE FOR GOOD!!!!!!!!!!!!!!

You guys just need anything huh?

Yes, he definitely mentioned it in a bad manner but that doesn't mean he is wrong. Yes, the WiFi toggling issue is still there, i can vouch for that, i just didn't mention it because i believe there are other important stuffs need to be fixed.
Nonsense. Don't comment when you don't even toggle your WiFi, keeping it always on won't notice you the bug!

@OP- Use CF for the time being if you really having trouble with it. Least that's what i am doing atm. GM will definitely fix it, anyone knows that.
16th April 2012, 02:30 PM |#4268  
Senior Member
Thanks Meter: 552
 
More
Quote:
Originally Posted by ithehappy

You guys just need anything huh?

Yes, he definitely mentioned it in a bad manner but that doesn't mean he is wrong. Yes, the WiFi toggling issue is still there, i can vouch for that, i just didn't mention it because i believe there are other important stuffs need to be fixed.
Nonsense. Don't comment when you don't even toggle your WiFi, keeping it always on won't notice you the bug!

@OP- Use CF for the time being if you really having trouble with it. Least that's what i am doing atm. GM will definitely fix it, anyone knows that.

Toggling wifi at least 4 times a day and no issue the last couple versions on Sammy based rom.

Sent from my GT-I9100 using xda premium
16th April 2012, 02:38 PM |#4269  
SergioA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 111
 
More
Quote:
Originally Posted by rauschkugl

Toggling wifi at least 4 times a day and no issue the last couple versions on Sammy based rom.

Indeed it seems that the problem arises the less you toggle it: if you leave wi-fi off for a long time (let's say 8-10 hours) and then try to turn it on, sometimes it gets stuck (happens to me with WanamLite 10.7 and SiyahKernel v3.0.1, but I've not tested with latest RC...)
Not a big deal, and again a big GRAZIE to gokhanmoral
16th April 2012, 02:41 PM |#4270  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Hey all

I have a serious problem and dont know what to do at all... of course this kernel is fantastic, but i like to try a lot, so i tried yesterday to flash cf-root, speedmod, neak, and phenomenal. everytime with the same result, ended up in not booting beyond the galaxy s2 screen...if anyone could point me in the right direction this would be very appreciated. i tried kernel cleaning script already with no luck... i hope someone got a hint.

thanks in advance
16th April 2012, 02:46 PM |#4271  
Senior Member
Thanks Meter: 172
 
More
Quote:
Originally Posted by davebert

Hey all

I have a serious problem and dont know what to do at all... of course this kernel is fantastic, but i like to try a lot, so i tried yesterday to flash cf-root, speedmod, neak, and phenomenal. everytime with the same result, ended up in not booting beyond the galaxy s2 screen...if anyone could point me in the right direction this would be very appreciated. i tried kernel cleaning script already with no luck... i hope someone got a hint.

thanks in advance

I had similiar issue when I had wrong bootloader.
Try flashing ICS bootloader before flashing new kernel.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
battery life, cwm touch 6.0.1.1, dualboot, extweaks with sound booster, ics, jelly bean, kernel that walk in the path of heaven, legendary, stable, stweaks
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes