Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[KERNEL] SpeedMod SGS2 Jelly Bean [K5-8 CIFS ROOT / NO-ROOT CWM5]

OP hardcore

9th February 2013, 02:35 PM   |  #21  
monster75's Avatar
Senior Member
Flag Siena
Thanks Meter: 64
 
375 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Finally we have the best kernel. Thank you Hardcore!
9th February 2013, 02:40 PM   |  #22  
alen1901's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,263
 
5,471 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Re: [KERNEL] SpeedMod SGS2 Jelly Bean [K5-1 CIFS ROOT / NO-ROOT CWM5]
Finally some kernel with that debugging stuff disabled. Will try in a few days. question, will this kernel support some other features in future or it will be like that?

Sent from my Nexus S using xda app-developers app
9th February 2013, 03:18 PM   |  #23  
AllSeeyinEye's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 588
 
1,305 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by hardcore

Yes possibly later if I have time to integrate it.

Quote:
Originally Posted by AnubuRe

g8
in the meantime does using current version mean we can't make proper backups ?

peace

Quote:
Originally Posted by kotaxor

You can still make proper backup with the current version of CWM.

Sent from my GT-I9100 using xda premium

Is that so? Haven't tried it myself, but I'd like to know if /preload gets backed up. That's where most important stuff is stored on Sammy JB
9th February 2013, 04:00 PM   |  #24  
RoseN-95's Avatar
Senior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 74
 
458 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Tried with Mcm's 4.2.1 but not booting, black screen after SII Logo:/
Or is the kernel not working with 4.2.1?
9th February 2013, 04:05 PM   |  #25  
lyndonguti's Avatar
Recognized Contributor
Milano
Thanks Meter: 2,103
 
2,729 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Re: [KERNEL] SpeedMod SGS2 Jelly Bean [K5-1 CIFS ROOT / NO-ROOT CWM5]
Quote:
Originally Posted by RoseN-95

Tried with Mcm's 4.2.1 but not booting, black screen after SII Logo:/
Or is the kernel not working with 4.2.1?

Reading the op is really the hardest thing to do

sent from my lovely phone....hmmm wait its a tablet...waaa i dont really know.....im PARANOID NoW!
The Following User Says Thank You to lyndonguti For This Useful Post: [ View ]
9th February 2013, 04:06 PM   |  #26  
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 1,233
 
1,893 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Re: [KERNEL] SpeedMod SGS2 Jelly Bean [K5-1 CIFS ROOT / NO-ROOT CWM5]
Quote:
Originally Posted by RoseN-95

Tried with Mcm's 4.2.1 but not booting, black screen after SII Logo:/
Or is the kernel not working with 4.2.1?

:banghead:

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app
9th February 2013, 04:11 PM   |  #27  
Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 18
 
33 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Hi,
Just installed this kernel but got my screen stuck on bootscreen...Is bootloop issue not fixed in this kernel???anybody else also facing same problem??

Disaster ROM(4.1.2 jb)
Last edited by l_ryuzaki; 9th February 2013 at 04:15 PM.
9th February 2013, 04:19 PM   |  #28  
Senior Member
Thanks Meter: 153
 
1,074 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Re: [KERNEL] SpeedMod SGS2 Jelly Bean [K5-1 CIFS ROOT / NO-ROOT CWM5]
Quote:
Originally Posted by RoseN-95

Tried with Mcm's 4.2.1 but not booting, black screen after SII Logo:/
Or is the kernel not working with 4.2.1?

Stuck on boot logo?
Burn the device as fast as possible it became radio active!

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app
The Following 2 Users Say Thank You to GalaxyGusta For This Useful Post: [ View ]
9th February 2013, 04:21 PM   |  #29  
Blue Omega's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 121
 
234 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by l_ryuzaki

Hi,
Just installed this kernel but got my screen stuck on bootscreen...Is bootloop issue not fixed in this kernel???anybody else also facing same problem??

Disaster ROM(4.1.2 jb)

Everything if fine over here. Try to wipe cache and dalvik.
9th February 2013, 04:24 PM   |  #30  
monster75's Avatar
Senior Member
Flag Siena
Thanks Meter: 64
 
375 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
I was with last Wanam 14.1 and stock kernel. I used the GS2KernelWipe Script and then I flashed the Speedmod. Everything perfect.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes