FORUMS

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

Xiaomi Sold 34.7 Million Phones In 6 Months

2015 has been a phenomenal year for Xiaomi so far. With a stellar rise in 2014, 2015 saw … more

Sprint Reacts To Jab From T-Mobile

America’s cellular network space has always been a battle of the big four: Verizon, AT&T, … more

Floating Apps with Rovers – XDA App Review

There are a lot of great launchers to help customize your phone. Some Launchers allow … more

[ROM] CyanogenMod 7 for the Samsung Galaxy S II :: V7.1.0 RC1 (9 Oct 2011)

57 posts
Thanks Meter: 2,695
 
By CyanogenMod, Retired Recognized Developer on 10th October 2011, 10:51 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
11th October 2011, 12:46 AM |#31  
King Shady's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 154
 
More
Quote:
Originally Posted by edgeboy47

im sure other people have had these issues too but I cant take pics, camera FC's ever time and market FC's every time i try to download an app.

No issues here. I just took multiple pictures and have downloaded several apps already

Sent from my GT-I9100 using xda premium
 
 
11th October 2011, 12:49 AM |#32  
Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by Northern-Loop

I've just deleted my old ROM backup now - Not going back

Same here

Sent from my GT-I9100 using XDA App
11th October 2011, 12:51 AM |#33  
SignalX's Avatar
Senior Member
Darkness
Thanks Meter: 348
 
More
Quote:
Originally Posted by AleXHB

Got an annoying bug...

"Sorry! the process android.process.acore has stopped unexpectedly. Please try again."

This shows up every 3 seconds!! How can i solve this??

try
wipe cache partition + wipe dalvic cache + fix permissions

if doesnt work, try to re-install rom

cheers,

SX

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Northern-Loop

I've just deleted my old ROM backup now - Not going back

I have to delete this damn huge backup!! OH .... deleted!! ))))
11th October 2011, 12:54 AM |#34  
Member
Thanks Meter: 10
 
More
CM7 team are quite simply LEGENDS!!!
11th October 2011, 01:02 AM |#35  
Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 5
 
More
My camera and camcorder are not working. I'm coming from Villain ROM but i did full wipe. I can see pictures in gallery but video playback is not working.

Sent from my GT-I9100 using XDA App
11th October 2011, 01:03 AM |#36  
ipswitch's Avatar
Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 4
 
More
can you save photos to SD card??
11th October 2011, 01:13 AM |#37  
dsmaori's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
A long shot I know but is video calling working?
11th October 2011, 01:14 AM |#38  
AleXHB's Avatar
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by SignalX

try
wipe cache partition + wipe dalvic cache + fix permissions

if doesnt work, try to re-install rom

cheers,

SX

Thanks problem solved...

factory reset and re-install rom
11th October 2011, 01:23 AM |#39  
FRLinux's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
Quote:
Originally Posted by dsmaori

A long shot I know but is video calling working?

Works for me.
11th October 2011, 01:27 AM |#40  
xyzulu's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 96
 
More
Bluetooth works again after a factory reset.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes