5,603,729 Members 37,863 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][4.4.2][OFFICIAL]OMNI 20/04/2014

Tip us?
 
farisyi1
Old
#981  
farisyi1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 199
Posts: 467
Join Date: Dec 2012
Location: Depok
Quote:
Originally Posted by ph87 View Post
Yes I did...! I'm on 20140416

Gesendet von meinem GT-I9100
I'm still use 20140415 and omni switch seem worked good.. Maybe you can asked on omni devs (custom rom central)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Phone: Samsung Galaxy S2 GT-I9100
Rom: OmniROM 4.4.2
Kernel: Gustavo_s
 
gijokmr
Old
#982  
gijokmr's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 58
Join Date: May 2011
After installation of google camera , i feel some wired bug on the start of camera app.phone is vibrate around 2 to 5s on the start of camera app.it's shows on both camera app stock and google new camera app.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Nexus7
 
ph87
Old
#983  
Senior Member
Thanks Meter 85
Posts: 200
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by farisyi1 View Post
I'm still use 20140415 and omni switch seem worked good.. Maybe you can asked on omni devs (custom rom central)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Which permissions does omni switch need? It didn't ask for some...!

Gesendet von meinem GT-I9100
 
dany547
Old
#984  
dany547's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 872
Posts: 1,196
Join Date: Feb 2008
Location: Comanesti

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by gijokmr View Post
After installation of google camera , i feel some wired bug on the start of camera app.phone is vibrate around 2 to 5s on the start of camera app.it's shows on both camera app stock and google new camera app.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
this is not related to the development. Google camera is a separate apk .
 
oscar73
Old
#985  
oscar73's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 127
Join Date: Apr 2006
Location: Ovar
Quote:
Originally Posted by chandu9013 View Post
Using Xposed by any chance?Xposed doesn't work with ART,so when you switch to ART,it automatically redirects you back into Dalvik
Yes...but i try with a clean install and it won't change to ART

Sent from my GT-I9100 using XDA Premium 4 mobile app
Galaxy SII Android KitKat by OmniRom
Galaxy TAB P7500 CyanogenMOD 10.1
 
n125
Old
#986  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Sep 2011
This is probably a long shot, but running the latest nightly, I am having trouble getting Phone Audio to work with my car across Bluetooth. I can't pinpoint exactly which nightly it stopped working, but it was fine around the beginning of April. My car has a Uconnect 8.4AN system and it can successfully pair with my phone, access my phone's phonebook, and stream music from my phone. However, when I try to make a phone call, the phone on the receiving end rings, but I can't hear the other person through my phone or car speakers, and the other person can't hear anything either. It's the same deal the other way around -- I can answer a call, but neither party hears anything.

Everything works fine using a Nexus 5 with a stock ROM, so I'm guessing there's a bug at play here, or I'm missing something obvious.
Tags
official omni rom sgs2, omni i9100, omni rom galaxy s2, omni rom galaxy sii
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes