Post Reply

[ROM][4.4.4][OFFICIAL]OMNI [DAILY]

OP dany547

22nd December 2013, 01:03 PM   |  #231  
dany547's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Iași
Thanks Meter: 917
 
1,329 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sulligogs

Hi,

Installed omni-4.4-kernel-21-12-CWM.zip and booted into recovery. Then wiped cache and dalvik and installed the following zips in the same order:-

omni-4.4.2-20131221-i9100-NIGHTLY.zip
pa_gapps-modular-mini-4.4.2-20131215-signed.zip
UPDATE-SuperSU-v1.80.zip

Wiped cache and Dalvik again

I boot into Omni and get a black screen with the status bar for a few seconds and then the error that Google+ isn't properly installed followed by Google+ has stopped.

I can get into Settings, but can't use a Launcher.

Anybody else have this?

you need to have the latest CWM or TWRP, factory reset+ wipe dalvik, install the rom and the gapps provided here
22nd December 2013, 02:36 PM   |  #232  
dany547's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Iași
Thanks Meter: 917
 
1,329 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by oL00No

That's not an answer.

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app

the developers sync the changes and Jenkins builds them, all the changes related to our device are in the changelog.
22nd December 2013, 03:15 PM   |  #233  
Senior Member
Thanks Meter: 200
 
330 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by dany547

the developers sync the changes and Jenkins builds them, all the changes related to our device are in the changelog.

Everybody knows. Still not an answer to his question.

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to oL00No For This Useful Post: [ View ]
22nd December 2013, 04:15 PM   |  #234  
Senior Member
Flag Tallinn
Thanks Meter: 7
 
138 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
I mean this dpi problem why device maintainer is not fixing it if it is only build prop change ?

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to DjFreeze1984 For This Useful Post: [ View ]
22nd December 2013, 04:33 PM   |  #235  
Senior Member
Thanks Meter: 200
 
330 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by DjFreeze1984

I mean this dpi problem why device maintainer is not fixing it if it is only build prop change ?

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app

Why aren't you? That's the single only question you are allowed to ask in that manner.

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to oL00No For This Useful Post: [ View ]
22nd December 2013, 05:19 PM   |  #236  
Member
Thanks Meter: 9
 
36 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by dany547

you need to have the latest CWM or TWRP, factory reset+ wipe dalvik, install the rom and the gapps provided here

Thanks dany,

I did start again with flashing the latest kernel and TWRP omni-4.4-kernel-21-12-CWM.zip and then the latest ROM omni-4.4.2-20131221-i9100-NIGHTLY.zip. I left out GAPPS completely and flashed UPDATE-SuperSU-v1.80.zip.

Same thing.

I might try again with just the GAPPS provided when I have more time.

Thanks again.
22nd December 2013, 09:19 PM   |  #237  
What are the major bugs at this point? I mean.. how are the random reboot? They still really present or?
23rd December 2013, 04:05 AM   |  #238  
Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 10
 
72 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by nerotix

What are the major bugs at this point? I mean.. how are the random reboot? They still really present or?

Random reboots are very rare.Haven't experienced them on the last three nightlies.
The other major bug is with sd.Copying large files from internal to external hangs after some progress post which device also starts heating up.
The Following User Says Thank You to chandu9013 For This Useful Post: [ View ]
23rd December 2013, 09:47 AM   |  #239  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
200 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Hi guys
I have tried for the first time Omnirom with latest build, but at first boot after installation the setup wizard keps crashing and doesn't allow me to configure anything.
23rd December 2013, 10:05 AM   |  #240  
Senior Member
Thanks Meter: 200
 
330 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by gohanSS

Hi guys
I have tried for the first time Omnirom with latest build, but at first boot after installation the setup wizard keps crashing and doesn't allow me to configure anything.

Use gapps mini

Sent from my GT-I9100 using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
official omni rom sgs2, omni i9100, omni rom 4.4.4 i9100, omni rom galaxy s2, omni rom galaxy sii
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S II Original Android Development by ThreadRank