Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,281 Members 51,799 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] PARANOIDANDROID 2.54 | Per-App COLOR (newest PA invention), Dpi & UserInterface

Tip us?
 
rudolf895
Old
#6121  
rudolf895's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 618
Posts: 2,425
Join Date: Oct 2010
Location: Bangalore
Quote:
Originally Posted by SuperEn20 View Post
Long press power button and toggle status bar

Paranoid Android
Hybrid Rom
Damn
..that simple

The cake is a lie
Devices: || Galaxy 3 || Galaxy FIT || Galaxy Nexus || Galaxy S2 || Nexus 7 || Nexus 10 || HTC ONE ||
Get upto 50GB free online storage Sign up--- http://min.us/rWK2Rqm
YouTube channel.
Twitter:@mayur_rt
G+:mayurRT

The right way is never easy, The easy way is never right.

Know how to flash ICS on SGS2, video guide >[LINK]
 
Oasis81
Old
#6122  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 85
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by SuperEn20 View Post
Facebook doesn't support multi dpi select phone mode for that app. Then 182 dpi

Paranoid Android
Hybrid Rom
no it's this the problem.

phone mode or tablet mode, i MUST set 120 for see the image in correct size.
(If i use tablet Mode on the phone)
more is the dpi, minor is the image in the screen.


i try the solution linked from Ramazor.
 
Nos_20
Old
#6123  
Nos_20's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,097
Posts: 1,796
Join Date: Sep 2011
Location: SGSII Heaven
Quote:
Originally Posted by Oasis81 View Post
no it's this the problem.

phone mode or tablet mode, i MUST set 120 for see the image in correct size.
(If i use tablet Mode on the phone)
more is the dpi, minor is the image in the screen.


i try the solution linked from Ramazor.
I have no such issue. I did on v0.6.

On v1 I have Facebook set to tablet mode and a dpi of 182. I am using phone mode and the pictures display correctly

Paranoid Android
Hybrid Rom
 
Ramazor
Old
#6124  
Ramazor's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 596
Posts: 878
Join Date: Oct 2011
Location: Rijeka

 
DONATE TO ME
Does anyone have a solution for my problem :/?
 
Oasis81
Old
#6125  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 85
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by SuperEn20 View Post
I have no such issue. I did on v0.6.

On v1 I have Facebook set to tablet mode and a dpi of 182. I am using phone mode and the pictures display correctly

Paranoid Android
Hybrid Rom
it's the reverse situation.

if you use tablet mode UI, FB don't recognize the app mode.
Tablet or phone is the same for the app, i must use 120 dpi for see the image correct.
 
sam razzy
Old
#6126  
sam razzy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 447
Posts: 3,157
Join Date: Oct 2011
Location: Ma sweet home
Why is it doesn't show dpi density????
Screenshot :

This is in phone mode with global density 182 but why this balance msg showing in very small density


TapaTalk GalaXy HYBRID TAB 0.5v II
IMG]http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1176894&stc=1&d=134141  9861[/IMG]
 
earthworm1102
Old
#6127  
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 444
Join Date: Mar 2011
Location: PA
Quote:
Originally Posted by zoUphd2 View Post
I WANT to help you but i cant


Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Samsung Galaxy Note 3 (International Version) N900
version 4.4.2
Build Number: N900XXUENF3
Baseband: XXUENF2
NOT ROOTED for now





Boogity boogity boogity!
 
Oasis81
Old
#6128  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 85
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by sam razzy View Post
Why is it doesn't show dpi density????
[/IMG]

TapaTalk GalaXy HYBRID TAB 0.5v II
if you don't set particulary DPI for app, use the system or user dpi and not is showed in app list.
 
PimpBabyMaker
Old
#6129  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 82
Join Date: May 2012
Location: Melbourne
still didnt get an answer about the camera in hybrid mode, with tablet mode on camera at 120dpi the ui is buggered, the zoom doesnt work and is missing most of the image of it???

anyone please!

and also in phone mode, uing rom toolbox the icons for wifi and signal are really close, that happening for anyone else?
 
uppon2
Old
#6130  
uppon2's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,187
Posts: 2,599
Join Date: Oct 2010
Hey guys. I have read the last 5 pages and the first post but I am confused about a few things. I used to be able to long press each app and drop the app into app details and change the DPI that way and now I can't? Second of all. I want to keep my phone in phone mode but have my settings run as if it was in tablet mode. I have changed the resolution but it is not switching. Do I actually have to set each particular apk to run in tablet mode or something? If so, how can I do that?

I am used to helping others and answering questons so I hope I don't get flamed and maybe some help back my way lol
The more you sweat in training the less you bleed in battle

Tags
aosp, better than patenting the scrollbar, certified daily driver, cm10, official friend of twilight sparkle, paranoid, paranoid android, paranoid rocks, phablet? more like faplet, real developer not a cook, real hybrid mode not that cheap one, so this is how my sgs 2 is supposed to run?, solid build, unique per-app dpi/layout
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes