FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[ROM] PARANOIDANDROID 2.54 | Per-App COLOR (newest PA invention), Dpi & UserInterface

3,774 posts
Thanks Meter: 16,012
 
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
15th June 2012, 02:48 AM |#8641  
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
nova works if you install it separately (i had a titanium backup one of it)
 
 
15th June 2012, 03:11 AM |#8642  
Squishie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by D4rKn3sSyS

For other side, seems like this Fluxi kernel, unmodified, behaves "less smooth" than siyah. If this continues I think Ill have to search another kernel for the rom... again. Even coming back to siyah (But I really hate that kernel logo on boot )

Fluxxi might be as buttery smooth as Siyah, but it has an awesome control panel app, great BLN effects and (100% anecdotal) much better battery life.

Plus Fluxxi doesn't cause random Sleep of Death in my phone, so it has quite the permanent home here.
15th June 2012, 03:16 AM |#8643  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Quote:
Originally Posted by Squishie

Fluxxi might be as buttery smooth as Siyah, but it has an awesome control panel app, great BLN effects and (100% anecdotal) much better battery life.

Plus Fluxxi doesn't cause random Sleep of Death in my phone, so it has quite the permanent home here.

All of which can't really compare to the fact that siyah has dual-boot.... =( not that I'm regularly booting into the Sammy ROM, but its nice to have it available just in case.
15th June 2012, 03:36 AM |#8644  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Service Question about changelog 1.2
Hye, I have a question, Is the changelog v1.2 is meant for the v1.2a? or there will be another release?
15th June 2012, 03:53 AM |#8645  
Senior Member
Thanks Meter: 109
 
More
Just to report back D4rK - just installed from a FRESH base, installed the 'Light' option through AROMA and everything is going swimmingly well. Changes I personally made are:
  • I set my font however to 'Small';
  • Adjusted my DPI on the Statusbar to '160';
  • Made overall system DPI '240' (worried about Apps not working);
  • Enabled Tablet Mode - the clock is just so big haha (can't remember it being that big on CM9 Nightlies?).

Bugs/issues/annoyances I've encountered are:

1. On the Statusbar, when you pull it up, if you have 'Percentage Battery' set, the % will be on the right, while the battery icon is on the left - see picture below (sorry about the horrid iPhone, you can't screenshot with the Statusbar up :P):



2. When you expand the Statusbar to bring up toggle options, I would LOVE to be able to press the 'Back' hardware key to get rid of it. ATM you have to close the Toggle bit, then touch back on the screen to get rid of the Statusbar.

Cheers!
Last edited by elite_gamer04; 15th June 2012 at 03:55 AM.
15th June 2012, 04:10 AM |#8646  
GaboWinter's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Kadath
Thanks Meter: 9,460
 
More
Quote:
Originally Posted by thegreatdead69

Hye, I have a question, Is the changelog v1.2 is meant for the v1.2a? or there will be another release?

Nope, it's not another relase, as you can see on the quote D4rK take the descition of put the letters on the version and maybe he just forgot add that to the changelog

Quote:
Originally Posted by D4rKn3sSyS

Incremental release "a", then will be "b", "c", is like 1.2.1 1.2.2.. etc, until we go to 1.3a wich is like 1.3.0, it's done for organization doesn't means is a beta. Beta ended on v0.6 or something I dont know.

EDIT: Mirror is ready
And As I know someone will ask it, YES you can install siyah or any other CM compatible kernel.



---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

Quote:
Originally Posted by elite_gamer04

Just to report back D4rK - just installed from a FRESH base, installed the 'Light' option through AROMA and everything is going swimmingly well. Changes I personally made are:

  • I set my font however to 'Small';
  • Adjusted my DPI on the Statusbar to '160';
  • Made overall system DPI '240' (worried about Apps not working);
  • Enabled Tablet Mode - the clock is just so big haha (can't remember it being that big on CM9 Nightlies?).

Bugs/issues/annoyances I've encountered are:

1. On the Statusbar, when you pull it up, if you have 'Percentage Battery' set, the % will be on the right, while the battery icon is on the left - see picture below (sorry about the horrid iPhone, you can't screenshot with the Statusbar up :P):



2. When you expand the Statusbar to bring up toggle options, I would LOVE to be able to press the 'Back' hardware key to get rid of it. ATM you have to close the Toggle bit, then touch back on the screen to get rid of the Statusbar.

Cheers!

About the point no.2 in the case that you use Nova as launcher you can choose one gesture to open/close the notification bar, personally i set the swipe to up so, when i open the toggles option i just swipe and it's closed
The Following User Says Thank You to GaboWinter For This Useful Post: [ View ]
15th June 2012, 04:18 AM |#8647  
dutchschultz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 216
 
More
I'm having problems with wifi with 1,2a so I went back to 1.1

Sent from my GT-I9100 using XDA
15th June 2012, 04:18 AM |#8648  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 6
 
More
Is there a way to get the mute option on the lockscreen?
I remember in ParanoidAndroid 1.0 you could, but I can't find it anymore in 1.2
15th June 2012, 04:32 AM |#8649  
GaboWinter's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Kadath
Thanks Meter: 9,460
 
More
Quote:
Originally Posted by dutchschultz

I'm having problems with wifi with 1,2a so I went back to 1.1

Sent from my GT-I9100 using XDA

¿What kind of troubles?

Quote:
Originally Posted by victaaaa

Is there a way to get the mute option on the lockscreen?
I remember in ParanoidAndroid 1.0 you could, but I can't find it anymore in 1.2

In v1.0 how do you do it?
15th June 2012, 04:38 AM |#8650  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by GaboWinter

In v1.0 how do you do it?

I don't remember exactly, but I'm pretty sure there was just an option in the lockscreen shortcuts settings.
I tried searching through 'Activities' but couldn't find anything
15th June 2012, 04:40 AM |#8651  
dutchschultz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 216
 
More
I couldn't connect to wifi at all so I went back I did a full wipe and everything

Sent from my GT-I9100 using xda premium

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
aosp, better than patenting the scrollbar, certified daily driver, cm10, official friend of twilight sparkle, paranoid, paranoid android, paranoid rocks, phablet? more like faplet, real developer not a cook, real hybrid mode not that cheap one, so this is how my sgs 2 is supposed to run?, solid build, unique per-app dpi/layout
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes