FORUMS

Make Your Network Smart – XDA Xposed Tuesday

We rave about the features and abilities of our smartphones. However, in order for … more

Dr.Ketan Brings The S6 Theme Store To The Note 4

Dr.Ketan has submitted a video to the forums showing a functional port of the Galaxy S6 … more

Do You Have Insurance on Your Smartphone?

While affordable smartphones are becoming more available, the majority of high-end flagships … more

Apple Music Will Increase iTunes Match to 100,000 Songs

The battle for music streaming subscription dominance is starting to really heat … more

[GUIDE] Debrand & Rebrand back to O2 for Samsung Galaxy S2

2,263 posts
Thanks Meter: 333
 
By jutley, Senior Member on 5th May 2011, 04:31 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th May 2011, 04:12 AM |#61  
jutley's Avatar
OP Senior Member
Flag UK
Thanks Meter: 333
 
More
Reinstall firmware again
 
 
8th May 2011, 07:59 AM |#62  
Member
Flag Essex, UK
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by pulser_g2

That is the stock o2 one you are after? Or is it the unbranded one you want?

I downloaded the O2 stock file fine as it was via multiupload which had a range of sites to choose from. I'm just after the Unbranded f/w.

Thanks in advance.
8th May 2011, 09:17 AM |#63  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by jutley

Reinstall firmware again

Makes no difference
8th May 2011, 09:41 AM |#64  
pulser_g2's Avatar
Developer Admin / Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 11,358
 
More
Quote:
Originally Posted by StarmanUK

I downloaded the O2 stock file fine as it was via multiupload which had a range of sites to choose from. I'm just after the Unbranded f/w.

Thanks in advance.

Done. Posted them at this link so if they get heavily used, I can turn on mirroring of them.
8th May 2011, 06:31 PM |#65  
Beefheart's Avatar
Senior Member
Flag England
Thanks Meter: 648
 
More
Does it need to be Odin 1.83? I used 1.85 to flash root yesterday.

EDIT - Ignore that, I did it anyway and it all went fine. Just need to reapply root now. Cheers.
Last edited by Beefheart; 8th May 2011 at 06:51 PM.
9th May 2011, 01:00 PM |#66  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 1
 
More
Might sound stupid but still....
yes this might dumb but is there no other way of removing the dumbass startup and shutdown logo other than installing firmware?
9th May 2011, 01:10 PM |#67  
pulser_g2's Avatar
Developer Admin / Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 11,358
 
More
Quote:
Originally Posted by S1MB4D

yes this might dumb but is there no other way of removing the dumbass startup and shutdown logo other than installing firmware?

I will try and get something out tomorrow evening that does this without a full flash.

Will need root though
9th May 2011, 01:44 PM |#68  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 1
 
More
Smile
Quote:
Originally Posted by pulser_g2

I will try and get something out tomorrow evening that does this without a full flash.

Will need root though

fantastic!
9th May 2011, 03:28 PM |#69  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I got my phone from 3. Thus, my ROM is 3 branded. Is there a copy of the stock 3 rom anywhere, alternatively is there a way for me to extract it from my device or otherwise obtain it?
9th May 2011, 05:09 PM |#70  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by pulser_g2

Done. Posted them at this link so if they get heavily used, I can turn on mirroring of them.

Hi your link for the rom is broken.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes