Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[REF] Galaxy S 2 Shipped Modem Collection

OP pulser_g2

23rd February 2012, 08:27 PM   |  #931  
nikzDHD's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 1,197
 
4,459 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by shumo

to all people that keep posting since installing whatever modem that their wifi signal got better
please try to understand that wifi has NOTHING to do with the modem .

and now on topic , for those who used LPH and LPB as well . which ones did you guys find best ? any problems with either of them ?

LPH for me, no problems at all on my side. Still think KL1 is a better all round performer along with KI4 but sticking to LPH for a few more days to test.
The Following User Says Thank You to nikzDHD For This Useful Post: [ View ]
24th February 2012, 01:24 AM   |  #932  
dmo580's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 597
 
2,168 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
whats a recommended modem for use on AT&T 850/1900? yes I'm using the international i9100...

and just so i'm clear if the radio/modem doesn't affect wifi, then what does? kernel?
24th February 2012, 01:29 AM   |  #933  
geko95gek's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag Establishing Battlefield Control... Standby!
Thanks Meter: 6,825
 
14,115 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dmo580

whats a recommended modem for use on AT&T 850/1900? yes I'm using the international i9100...

and just so i'm clear if the radio/modem doesn't affect wifi, then what does? kernel?

Yeah, just like it says in the explanatory post on page 1. Kernel handles WiFi and switching between Mobile Network and WiFi. Modem itself handles switching between GPRS/3G/HSDPA/.
24th February 2012, 01:44 AM   |  #934  
jroyalty7's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo
Thanks Meter: 397
 
895 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by dmo580

whats a recommended modem for use on AT&T 850/1900? yes I'm using the international i9100...

and just so i'm clear if the radio/modem doesn't affect wifi, then what does? kernel?

I've been using ki1 and as of recently lph. Lph is getting a better signal quality then ki1 according to my signal meter :what:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
24th February 2012, 07:05 AM   |  #935  
dmo580's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 597
 
2,168 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by jroyalty7

I've been using ki1 and as of recently lph. Lph is getting a better signal quality then ki1 according to my signal meter :what:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

thanks. will try. also did you have to do the *#*#INFO#*#* and select USA band? I was noticing HORRENDOUS data speeds all today before I did it... like under 500kbps. Meanwhile my Nexus S did 3mbit fine. After I selected band on my SGS2, I was getting 5mbps down.

Is LPH usable in Gingerbread?
24th February 2012, 07:26 AM   |  #936  
obionenairobi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
310 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
More
@Shumo:

I used them both but think LPH is using more battery
LPH is slightly better in signal so I guess this is the trade-off
The Following User Says Thank You to obionenairobi For This Useful Post: [ View ]
24th February 2012, 11:41 AM   |  #937  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Can anyone paste the download link to the LPH modem?
24th February 2012, 12:50 PM   |  #938  
bclark's Avatar
Senior Member
Flag Blue Point
Thanks Meter: 227
 
1,221 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Vachelon

Can anyone paste the download link to the LPH modem?

Go back a page or two
24th February 2012, 05:41 PM   |  #939  
Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 1
 
76 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
How do you select USA band under *#*#INFO#*#*?
24th February 2012, 11:30 PM   |  #940  
dmo580's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 597
 
2,168 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by mstolpner

How do you select USA band under *#*#INFO#*#*?

Go to Phone Information, Menu => Select Band => USA Band.

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes