FORUMS

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Whatsapp closes

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By flutterhax, Junior Member on 9th June 2014, 09:50 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello, my whatsapp stopped working because it said "Not enough space" well atleast something like that. I reinstalled the app typed my number and name in and after that it said if i wanted my old convosations back i clicked yes then it began to initializing and while it was doing that the app crashes and then i have to do everything again.

I'm using a rom stock

(Sorry for my bad english i'm dutch and still learning"
Can you guys please help me?
 
 
10th June 2014, 01:33 AM |#2  
sukhi.priceless's Avatar
Senior Member
Flag jalandhar
Thanks Meter: 95
 
More
this is wat is did on my frnds phn



installed frm play store as a update....
not wrking
said not enough space

then i unistalled it

agian tried to install it

still gave me error nt enuogh space


then i deleted sm apps ... i mean a lot of apps

removed about 200 mb

then i tried to install

agin got the error


then i restarted the phone


downlaoded the apk from

whatsapp site

installed from file manager

ita woks

got a restore option

evrything is wrking on mah frndz phone



hope it will help u
10th June 2014, 05:20 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 748
 
Donate to Me
More
Which rom are you using?

If rooted then i would advice to clean dalvic cache and install the rom again.
Then install whatsapp and avoid restoring backup. Once you have whatsapp running u can restore backup. Also check for .nomedia files and delete if any

Sent from my GT-I9100 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to vishal11in For This Useful Post: [ View ]
13th June 2014, 05:52 PM |#4  
Christian Nothing's Avatar
Senior Member
Flag ⒸⓁⒶⓈⓈⒾⒻⒾⒺⒹ
Thanks Meter: 5,759
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vishal11in

Which rom are you using?

If rooted then i would advice to clean dalvic cache and install the rom again.
Then install whatsapp and avoid restoring backup. Once you have whatsapp running u can restore backup. Also check for .nomedia files and delete if any

Sent from my GT-I9100 using xda premium

it really worked like this ?
when i suggested you to try this method i never thought it'll work
The Following User Says Thank You to Christian Nothing For This Useful Post: [ View ]
14th June 2014, 04:24 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 748
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Christian Nothing

it really worked like this ?
when i suggested you to try this method i never thought it'll work

Yes, it did work the way you suggested.
Hope it work for others also

Sent from my GT-I9100 using xda premium
The Following User Says Thank You to vishal11in For This Useful Post: [ View ]
14th June 2014, 06:57 PM |#6  
Christian Nothing's Avatar
Senior Member
Flag ⒸⓁⒶⓈⓈⒾⒻⒾⒺⒹ
Thanks Meter: 5,759
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vishal11in

Yes, it did work the way you suggested.
Hope it work for others also

Sent from my GT-I9100 using xda premium

awesome

even without a phone i'm still useful
The Following User Says Thank You to Christian Nothing For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes