Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help

OP ahmedoo96

24th August 2014, 10:34 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi

I Have S3 SGH-I747 device is on in the download mod

but not working in recovery does not respond to commands in odin

all commands is fail and standing on the S3 logo if try to run

What is the solution?
24th August 2014, 11:36 AM   |  #2  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,502
 
9,195 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Flash firmware with odin and then factory reset from recovery.
24th August 2014, 01:36 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
fail
24th August 2014, 01:45 PM   |  #4  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,502
 
9,195 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
For any further help you will need to provide details about the device, what youre trying to do, how youre trying to do it, and how it is not working.
Just saying it doesnt work gives us nothing to go on.
24th August 2014, 02:27 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
This device fom my avuncular، Was functioning normally

After his return to Bahrain Open the device specific code to be able to contact

Shortly thereafter became a device like this
24th August 2014, 02:34 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
It shows this screen in downlaode mode

http://www.ce4arab.com/vb7/images/sub/01_2014/1007459.jpg
24th August 2014, 02:41 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by ahmedoo96

Hi

I Have S3 SGH-I747 device is on in the download mod

but not working in recovery does not respond to commands in odin

all commands is fail and standing on the S3 logo if try to run

What is the solution?

After that Boot your device in to Recovey Mode. Samsung Users use Volume Up+ Home + Power keys.Once your Rooted device on recovery mode, go to the Go to “Advanced” and Choose “Wipe dalvik-cache”. After that go to “Mounts & Storage” and choose “Wipe /cache”. In the end go to the main menu of recovery and Reboot your phone.Now the Android Boot Loop should be gone now. If it still persists, do the following on your device. Go to “Mounts & Storage” and Choose “Wipe /data” after that Choose “Wipe /cache” and now reboot your phone. .... Hit the thanks meter
24th August 2014, 03:00 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
recovery not working
24th August 2014, 05:45 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
24th August 2014, 07:21 PM   |  #10  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,502
 
9,195 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Did you try reflashing the recovery with Odin? Did you try different recoveries? How did it fail? What errors are you getting? Please be as detailed as possible in describing the problem. What was output in Odins message box when you tried flashing your firmware?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes