Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,274 Members 46,272 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Can I place the i747 Motherboard into any S3?

Tip us?
 
merlise
Old
#1  
merlise's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 43
Join Date: Dec 2012
Default [Q] Can I place the i747 Motherboard into any S3?

Hi everyone! I have a quick question. In the process of trying to replace the broken screen on my S3, I ended up breaking the LCD/Digitizer -.-
I was on the hunt for a replacement i747 so I could switch out the motherboards, but on Ebay, I saw a listing of a Sprint phone that had the i747 motherboard inside of it. So my question is, could I place my motherboard inside any of the S3 variants and it will work? I know it will work with T-Mobile, but what about Sprint, Verizon, etc? Thanks :3
 
DocHoliday77
Old
#2  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 5179
Posts: 7,403
Join Date: May 2011
Location: HuntsVegas!!!

 
DONATE TO ME
Nope. It won't fit.
The Following User Says Thank You to DocHoliday77 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
crazymonkey05
Old
#3  
crazymonkey05's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 197
Posts: 1,060
Join Date: Apr 2012
Location: stilwell, OK

 
DONATE TO ME
The sprint version lacks a Sim tray so that's One incompatibility
If i helped hit the thanks button.

Current Device: Samsung Galaxy SIII (SGH-I747)

ROM: Stock Touchwiz Rom

Kernel: Stock 3.0.31-2024954

Previous Devices: Motorola Droid 1, Pantech Crossover, Motorola Droid X, LG Revolution, Sony Ericsson Xperia Play (r800x)
The Following User Says Thank You to crazymonkey05 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
merlise
Old
#4  
merlise's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 43
Join Date: Dec 2012
Thanks for the answers! I'm guessing the phone I saw actually just had the Sprint LCD in the i747 housing. Or something like that. Either way, I just decided to buy another cheap i747 and switch out the boards. Thanks again
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes