Post Reply

Updating SGH-I747 from 4.1.1 to 4.3

OP Hubbins

18th July 2014, 12:43 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
I've looked around a bit and can't quite find someone that has had my specific situation.
I have a AT&T S3 SGH-I747 that is rooted running stock 4.1.1 with CWM 6.0.4.7. I have updated the modem and bootloader (Baseband - I747UCUEMJB and Build # JRO03L.I747UCDLK3).

I have tried to flash custom and stock ROMS with CWM but get stuck on the glowing Samsung logo. I have tried to follow the instructions listed here but I cannot flash the stock ROM with ODEN.

I am not sure as to what to attempt next. I first want to be able to update to 4.3/4.4.2 and then try custom builds.

I have all my apps and data backed up with MyBackup and a Nandroid backup as well.

Thank you.
18th July 2014, 02:48 AM   |  #2  
audit13's Avatar
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 633
 
2,748 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Are you wiping the cache, davilk, and data before of after flashing the ROM?
18th July 2014, 03:19 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
I wipe/format before the flash. I factory reset, clear cache, clear davilk, format data, and format system then flash the ROM. I've tried several combinations of clearing/formatting. The flash always goes well and then I reboot. The boot goes and then just sits at the Samsung logo (It does make the AT&T sound during this time)
Last edited by Hubbins; 18th July 2014 at 03:24 AM.
18th July 2014, 07:02 PM   |  #4  
BWolf56's Avatar
Recognized Contributor
Flag Outaouais
Thanks Meter: 1,705
 
3,882 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Hubbins

I wipe/format before the flash. I factory reset, clear cache, clear davilk, format data, and format system then flash the ROM. I've tried several combinations of clearing/formatting. The flash always goes well and then I reboot. The boot goes and then just sits at the Samsung logo (It does make the AT&T sound during this time)

Try to factory reset once the flash is done if it doesn't boot after 5-10min.
18th July 2014, 07:25 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Thanks. I'll give it a shot and we'll see how it goes.
19th July 2014, 03:06 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Unfortunately that tip did not appear to help. I still got stuck on the glowing Samsung logo.

I was final able to flash 4.3 using the method here using odin.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes