Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] My S3's Power Button isnt working is this the best way to fix?

OP psm510

29th July 2014, 02:32 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
76 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Im thinking about just buying a new S3 Mobo since they're easy to replace. So far, ive found this one on ebay but im not sure if its legit. Has anybody ever bought one online before?
29th July 2014, 05:40 AM   |  #2  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,497
 
9,195 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Seems kinda cheap tbh, but it could be ok. Lots of people have had the power button problems though and most just replace the part. Its only a few bucks if I remember correctly. Can't say I've done it myself, but I imagine its a pretty easy thing to replace if you know how to solder.
There's probably videos out there if you haven't checked.
The Following User Says Thank You to DocHoliday77 For This Useful Post: [ View ]
30th July 2014, 07:30 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 9
 
76 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Thanks, ill just try to repair the part.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes