LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Problem with my s3 mini GT-I8190 reboot every 20 or 30 seconds

OP foxdie99

9th December 2013, 11:08 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
I write here to help me solve a problem with the mini s3 after turning not spend 30 seconds when powered down or rebooted ...

I did full wipes and reset from recovery and nothing .. I did the * 2767 * 3588 # either .. by odin I did a wipeI8190.md5 and nothing .. the cel turns back on as your last finished reboot .. in fact if I make a modification before they shut down or restart the phone back and not assumes the change .. and the USB debugging is not activated

I wonder if anyone happened to this and can help me.. the warranty is lost

thanks
The Following User Says Thank You to foxdie99 For This Useful Post: [ View ]
10th December 2013, 10:01 AM   |  #2  
tys0n's Avatar
Recognized Contributor
Flag Stockholm
Thanks Meter: 1,260
 
1,982 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
First thing is to see if stock firmware in odin can help.
10th December 2013, 07:02 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by tys0n

First thing is to see if stock firmware in odin can help.

Yes is stock firmware.. theres no modificartion...

could manage to keep it active and enter the ram and select delete but when spend time the phone restart again, in fact delete all applications and messages and when I hes restart put everything back like used to be... and alsdo did the reset factory default and nothing hes restart over again with the same phone profile
JackoMJ
10th December 2013, 07:38 PM   |  #4  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
flash http://megafiles.me/s/param_i8190-tar-md5 with Odin and reboot
10th December 2013, 10:35 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by JackoMJ

flash param_i8190-tar-md5 with Odin and reboot

also did that and still boot with the same configuration..

I'll make a video and I will upload to youtube
11th December 2013, 04:52 AM   |  #6  
Member
Flag Tangier
Thanks Meter: 5
 
40 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
it seems is related to a material issue. i thought it's on your power button !
11th December 2013, 05:47 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by redomix

it seems is related to a material issue. i thought it's on your power button !

i dont think so.. i will post 2 videos showin the problem
11th December 2013, 06:02 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
here's the videos

is in spanish but i think is tunderstandable


youtube.com/watch?v=EZhKPInC5r4

and the second

youtube.com/watch?v=hT8e6T0ymJo

if you see in the last part of the second video i did the factory reset and the phone restart without nothing happend
13th December 2013, 02:31 AM   |  #9  
Member
Flag Tangier
Thanks Meter: 5
 
40 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
i think you should flash TWRP or clockworkmod, make a backup of your files also the present rom,

After that, flash with a new rom like Cyanogenmod 10.2 from Maclaw and revert with the difference, maybe the problem will be fixed..
13th December 2013, 03:45 AM   |  #10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by redomix

i think you should flash TWRP or clockworkmod, make a backup of your files also the present rom,

After that, flash with a new rom like Cyanogenmod 10.2 from Maclaw and revert with the difference, maybe the problem will be fixed..


i can not flash becouse the phone not assumes any changes.. with odin i flash in the PDA a recovery.img a CWM and nothing.. even im update from chache/fota upadte of recovery and he gave me this error...

img183.imagevenue.com/img.php?image=96227_20131210_231941_122_127lo.jpg

i think the problem that the phone no assumes anything with flashing is because is before hes broke or whatever happend to this F%$& is the USB debugging is not marked.. but i dont really now :S
Last edited by foxdie99; 13th December 2013 at 04:02 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes