FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Sprint Zone issues

25th August 2014, 12:51 AM |#1  
Phr3d13's Avatar
OP Senior Member
Flag Niagara Falls, NY
Thanks Meter: 20
 
More
I'm running WickedX 7.3 on my SPH-L710. I restored Sprint Zone app (with Titanuim Backup). Not long after, the app kept telling me there was an update for said app. After some trial and error, I found out I needed the Sprint Installer app to update the Sprint Zone app. I restored the Sprint Installer app (again, using Titanuim Backup). Now it attempts to download and install the update, but I keep getting an error (see attachment). Can anyone help? I'm at a loss.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-08-24-19-49-34.png
Views:	17
Size:	85.0 KB
ID:	2910848  
 
 
25th August 2014, 05:36 AM |#2  
6th_Hokage's Avatar
Senior Member
Flag Los Osos
Thanks Meter: 1,045
 
More
Quote:
Originally Posted by Phr3d13

I'm running WickedX 7.3 on my SPH-L710. I restored Sprint Zone app (with Titanuim Backup). Not long after, the app kept telling me there was an update for said app. After some trial and error, I found out I needed the Sprint Installer app to update the Sprint Zone app. I restored the Sprint Installer app (again, using Titanuim Backup). Now it attempts to download and install the update, but I keep getting an error (see attachment). Can anyone help? I'm at a loss.

i just copy and pasted Boost Zone from stock NDC.....and doesn't 7.2, 7.3, 8.0 come with the app already installed? and you can just Google the updated one and install it with root browser
The Following User Says Thank You to 6th_Hokage For This Useful Post: [ View ]
25th August 2014, 11:02 AM |#3  
Phr3d13's Avatar
OP Senior Member
Flag Niagara Falls, NY
Thanks Meter: 20
 
More
I'm not finding sprint zone 4.7.017 anywhere on the internet, and i looked through the WickedX zips i have (7.3 and 8.0) and didn't see it in those either. Does anyone have a copy they could toss into their dropbox?
25th August 2014, 12:15 PM |#4  
Phr3d13's Avatar
OP Senior Member
Flag Niagara Falls, NY
Thanks Meter: 20
 
More
ok, i fixed my own issue. apparently TB restored it to "/system/app/". It needed to be in "/system/priv-app"
The Following User Says Thank You to Phr3d13 For This Useful Post: [ View ]
25th August 2014, 05:16 PM |#5  
6th_Hokage's Avatar
Senior Member
Flag Los Osos
Thanks Meter: 1,045
 
More
Quote:
Originally Posted by Phr3d13

ok, i fixed my own issue. apparently TB restored it to "/system/app/". It needed to be in "/system/priv-app"

lol the simple mistakes TB will make and sorry i didn't reply sooner i would have shared my version of the app
The Following User Says Thank You to 6th_Hokage For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes